andariel
mama super dwójki :]
padłamAle to chyba taka uroda ogolnonarodowa, bo wiekszosc Egipcjan, ktorych poznalam wlasnie taka wlochata na odwlokach a pala lysa....

proszę więcej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
padłamAle to chyba taka uroda ogolnonarodowa, bo wiekszosc Egipcjan, ktorych poznalam wlasnie taka wlochata na odwlokach a pala lysa....

proszę więcej
Kiedys mnie to strasznie irytowalo, ale jak wiadomo do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic ;-) Choc czasem ciezko wytrzymac jak sie probuje zasnac a z poduszki obok dobiega monolog, czesto bardzo smieszny i dlatego zazwyczaj bardzo pozno zasypiam 
my nie śpimy od 6.45, ale przynajmniej dzień będzie dłuższy 
ale coś ma się jeszcze pojawić, więc poczekam

!
chyba to co Maggie miała/ma? z Marcelem?

......tez bym tak kiedys chciala z Gosia pojechac,albo cala rodzinka...ale mezasty moj to na takie "impry" jakos niekoniecznie....ehhhhh
:-)
a z praca to faktycznie tak jest, jak w kazdym fachu, musisz wierzyc w to co robisz, zeby brzmiec autentycznie. Czy Ty jestes kuratorem?
Oj jak bardzo marzy mi sie powrot do figury przedciazowej..... Efe swiadkiem, ze calkiem niczego sobie byl ze mnie eksponat a teraz, ah szkoda gadac.... Ale wierze, ze bedzie lepiej, bo tak jak jest przeciez byc nie moze, wiec wiadomix :-) 
Nie do wiary zaprawde powiadam Wam 
a to dzieki temu, ze wszystkie dziewczyny tam piszace bardzo byly oburzone jej maceniem i pisaly skargi z prosba o wywalenie jej, no i nie miala juz wyjscia, ufffff co za ulga...... szkoda tylko tej Anki, bo sie naczytala bidula:-( tych wszystkich podlosci
, tak w glebi serca to mi jej szkoda, bo jest po prostu chora......