reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
zaglądam do Was na szybko donieść, że się dziś gościliśmy, stąd ma absencja na bb;-)objadłam się wprost nieprzyzwoicie słodkościami:zawstydzona/y:dziewczynki się ładnie bawiły (rówieśnice), były tulaski i całusy i wymiana zabawek; a teraz lecę się myć i moze uda mi się pójść o normalnej porze spać - albowiem Ninka codziennie wstaje tuż po 5:30:confused2:

Witam kochane w ten sloneczny poniedzialkowy poranek :tak::-)
Az chce sie zyc taka pogoda u nas sliczna.....niedlugo na podwórze wyjdziemy z Karolcia,moze nie ulgnie w blotku :-D...bo niezla ciapa jest u nas....myslalam ze przeschnie troche bo taka ladna pogoda,a tu deszcze nadaja...wrrrrrrrrr:crazy:

Wczorajszy wypad do babci sie udal,Karolcia z Gosia zadowolone,ja tez,bo troche poplotkowalysmy z mama.....ale tak teraz cicho u nich bez taty:-(

Jutro Gosia jedzie z klasa na "Misia Jogiego" do kina i do Fantazy Paku....wiec mega zadowolona,juz dzis spac nie mogla...hi,hi....:-D...nawet z checia do szkoly dzis poszla:szok: i nie marudzila przy wstawaniu :szok:

Wszystkim chorowitkom zdrowka posylam,mam nadzieje ze juz lepiej sie czuja:tak:;-)

czołem, mamuśki! jezusie jaka cudna pogoda - a my znów najprawdopodobniej w domu siedzimy, bo młody skacze mi na samym dole i co chwila siadam, no doopka blada;
wczoraj tak nagle sie cieplutko zrobiło, że nie wiedziałam w co Ninke ubrac, bo nawet nie poprałam ciuchów wiosennych jeszcze, a na zimowe kurtki już stanowczo za ciepło! o sobie nie wspomnę nawet - w co ja się zmieszczę?;-)

anet fajnie, żeś zadowolona z wypadu, takie udane chwile potrafią człowieka naladować na wiele tygodni, prawda?

Ninka po kilku spacerach z tatusiem łobuziak się zrobiła - poobserwowała dzieciaki na placach zabaw i teraz pokazuje mi czego się nauczyla, tj. wszędzie sie wspina, czasem spada, coś kombinuje małpka jedna;-)

witajcie, poczytałam i poczytałam....

i poczytałam tez o amniopunkcji..... gdybym tam swoje wywody napisała to ta cała Kacha by chyba mnie mailem zabiła!!!!!
to ze broni zycia poczętego nie znaczy ze ma prawo obrażać i poniżać osoby z innym zdaniem...
gdybym wiedziała ze mam urodzic chore dziecko nigdy bym do tego nie dopuściła.........każdy ma prawo wyboru.. we wszystkich materiach zycia.. od wczoraj wzburzona jestem...

Alicja nadal biegunkuje, 3 noc nie przespana, Starszy wrócił dzis rano nie poszedł do szkoły....

Ech tyle miałam napisać....

Pozdrawiam

heloł ja na chwilę
pogoda ładna to śmigamy zarz na mały spacer
Sempe to zdrówka dla Alci, niech jej szybko przejdzie ta biegunka :/
Co do amnio - też przeczytałam cały wątek, Sempe podzielam Twoje zdanie co do wyboru....
a co do obrony życia też rozumiem że dziewczyna ma takie podejście ale ona nie ma prawa wyzywać od morderczyń... normalnie szok w oczach miałam jak to przeczytalam :/ ogolnie ton jej wypowiedzi... yhhh

andariel odpoczywaj, no jeszcze sobie pohasacie :)
Anet - to będzie miała Gosia radochę - fajnie :))
ja też ciuszy wiosenne musze wyciągnąć i poprać i zimowe wyprać i schować ale jakoś weny nie mam na to, poza tym jakiś płaszczyk,/kurtkę wiosennę muszę sobie kupić a kasy brak błeee :/

reklama
Kacha_wawa weź się odwal od Alex, zachowujesz sie jak psychopatka a później masz pretensje.

hej,
ja zaczynam mieć katar wiec nie wiem co to będzie dalej.
Muszę dziś po recepte na mleko leciec bo się kończy.

Andariel też miałam wczoraj ten problem, Zośkę udało się wcisnąć w cieńszą kurtkę z początków zimy natomiast nie ma innych butów niż te kozaki...no wiec kolejny zakup mnie czeka ...:-(
Sempe zdrówka dla Ali!

Wczoraj na giełdzie byliśmy samochody pooglądać no i sie nie zdecydowaliśmy bo mi się mazda 6 podobała a Ł. vw passat wiec mam teraz dylemat, a jakby tego było mało to po obejrzeniu wózków jest tak samo, mi się maclaren xlr podobał a Ł. cybex callisto no i też nie wiem co wybrać!...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry