reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
W końcu nadrobiłam zaległości weekendowe :-)
Witam wszystkie nowe ciężarówki.

Kasiu najlepsze życzonka dla synka.

Ja już śpię w nowym łóżeczku w nowym mieszkanku. W końcu mam wymarzone duże łóżko.
Cały weekend zakupy, sprzątanko. A dziś odpoczywam.
Jeszcze sporo pracy przede mną. W piątek mama przyjeżdża to muszę mieć już zrobione wszystko na cacy :-).
Dobrze, że siostra przyjechała w weekend to pomogła posprzątać to co nisko i wysoko, a mi został środek. Ale postarała się nie ma co. Nawet A ją pochwalił, że naprawdę się napracowała.

Poczytałam o waszych wypiekach, gołąbkach itp rzeczach i się głodna zrobiłam. A moja lodówka ma tylko podstawowe rzeczy. No i nic specjalnego zrobić sobie nie mogę :wściekła/y:. Może A mi coś przywiezie.

Co do porodów to z tego co czytałam każdy inny. Więc poczekam na swój i zobaczę jak u mnie będzie. Mam nadzieję, że szybko pójdzie.

Paula ja będę rodzić na Ligocie. Pewne na 1000%.

Efe przykro mi, że walentynki nie udane :wściekła/y:.

Czy któraś też bardzo cierpi na bóle kręgosłupa? Jak siedzę 2 godziny to mnie zaczyna boleć strasznie, jak chodzę dużo też boli. Może macie jakąś radę na tę dolegliwość?! Po prostu paranoja.

Ja dokladnie tak jak Ty tez zaraz tyje,a teraz w ciazy to az sie boje ze znowu 20 kg przytyje jak poprzednio...a pozniej trudno zgubic ......

nie mam jak tylko pofolguję sobie ciut zaraz widać to po mnie:wściekła/y:[/quote]

ja znikam ide pozmywać górę naczyn a potem na spacer z dziewczynami, wymęczą mnie pewnie na tych sankach. Miłego dnia dziewczyny :))

Deli,ja tez cierpie na bole krzyza niestety trzeba duzo wypoczywac ale w moim przypadku nie bardzo sie da ,bo mam jeszcze Gosie i nie da mi za bardzo polezec,,,

reklama
Do góry