reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzięki dziewczyny, poprzednio jak byłam przeziębiona w grudniu też się leczyłam sposobami naturalnymi tylko że wtedy w domku sobie leżałam. Teraz niestety nie mam mozliwości iść ani na zwolnienie ani na urlop i pewnie trochę dłużej będę musiała się kurować :-(

a propo obiadku co dzis robicie(oprocz tych co maja jeszcze z wczoraj-szczesciary),go mnie netchnelo dzis na pyzy z tartych i gotowanych ziemniaczkow....

ja mam rosół tylko jak na razie i zero pomysłu
ja za chwilke musze po dzieci do szkoły i przedszkola tuptać i wcale mi sie niechce,bo spodnie przemoczone,buty też,ale nie mam wyjścia:-(

Cześć dziewczynki
u nas też zima cudownie biało na dworze jak wróci M z pracy to idziemy na spacerek,bo powiedział że zgnije w domu-nie chce mi się z domu wogóle wychodzić...

a propo obiadku co dzis robicie(oprocz tych co maja jeszcze z wczoraj-szczesciary),go mnie netchnelo dzis na pyzy z tartych i gotowanych ziemniaczkow....
Dziś na obiad też mam rosołek i troche bułek na parze zrobie-he he oczywiście kupne te bułki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to ja ide robic te pyzy,moj Krzys je bardzo lubi,to zrobie moze konflikt wczorajszy troche zalagodze...chyba mi juz zlosc przeszla....

Do góry