reklama
jasneaha :-)
a mozesz podać linki do tych stronek???
zarejestruję Jasia i będzie sobie tam sam rządził :-)
Gry online: Twoje wakacje na gospodarstwie w grze Famerama
Wolni farmerzy - darmowa gra na przeglądarkę
Zielone Imperium
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No Iwonko może czas już podjąć tą decyzję. Koleżanka bardzo się bała i też odkładała a cały zabieg trwał może z 30 minut i mała nic nie płakała. Teraz na prawdę żałuje że ją tyle czasu męczyła tymi wszystkimi kroplami i antybiotykami.zgadza sie,my nadal mamy wizje zabiegu przed soba dlatego odwlekam wizyte u okulisty bo niechce małej stresowac,ale niestety jak ropiały oczka tak ropieja a to juz 8 miesiac za pasem,ach....
hihi u nas na wsi też szał ciał z tymi farmami a ja se sadzę na facebooku hihi przyznaje się bez bicia
W ogóle to cześć.
Moje dzieci mi nawet spokojnie kawy nie da wypić bo łóżeczko dziś jest beee.
Za to karteczka samoprzylepna taaaaka fajna!
Dobra lecę, bo przed długim weekendem masa roboty mnie czeka.
Baj!
No Iwonko może czas już podjąć tą decyzję. Koleżanka bardzo się bała i też odkładała a cały zabieg trwał może z 30 minut i mała nic nie płakała. Teraz na prawdę żałuje że ją tyle czasu męczyła tymi wszystkimi kroplami i antybiotykami.
hihi u nas na wsi też szał ciał z tymi farmami a ja se sadzę na facebooku hihi przyznaje się bez bicia
W ogóle to cześć.
Moje dzieci mi nawet spokojnie kawy nie da wypić bo łóżeczko dziś jest beee.
Za to karteczka samoprzylepna taaaaka fajna!
Dobra lecę, bo przed długim weekendem masa roboty mnie czeka.
Baj!
no ja zaczęłam na Fecebooku,ale jakoś czasu nie miałam i nic tam chyba nie mam juz
natt i rubi to Wszystkiego Najlepszego dla Waszych mężów
a nie ma w parafii,my takich rzeczy nie musielismy donosic,jak dziecko było chrzczone w tej samej parafii co ma miec komunieHej
Natt, Rubi najlepsze zyczenia dla mezów!!
Kuba zgubił metryke chrztu i od rana mam sciecie z mezem, bo ten ze po druga nie pojedzie a dzis spowiedz w koncu ksiadz go nie dopusci
ja juz obiadł zrobiłam,poodkurzałam i pozmywałam podłogi,misia śpi,a ja kawke dopijam
reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
NiestetyKuba byl chrzczony w innej niz komunia. Pojechal maz ale z jakim gadaniem, wyzywaniem wrrrrrrrr, jakby to moja wina byłaa nie ma w parafii,my takich rzeczy nie musielismy donosic,jak dziecko było chrzczone w tej samej parafii co ma miec komunie
ja juz obiadł zrobiłam,poodkurzałam i pozmywałam podłogi,misia śpi,a ja kawke dopijam
Milosz dzis wstal o wpol szostej ale spac cos nie ma zamiaru
A zapomniałam sie pochwalic mam 4 kg na minusie
Ostatnia edycja:
Podziel się: