reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
zgadza sie,my nadal mamy wizje zabiegu przed soba dlatego odwlekam wizyte u okulisty bo niechce małej stresowac,ale niestety jak ropiały oczka tak ropieja a to juz 8 miesiac za pasem,ach....
No Iwonko może czas już podjąć tą decyzję. Koleżanka bardzo się bała i też odkładała a cały zabieg trwał może z 30 minut i mała nic nie płakała. Teraz na prawdę żałuje że ją tyle czasu męczyła tymi wszystkimi kroplami i antybiotykami.
hihi u nas na wsi też szał ciał z tymi farmami a ja se sadzę na facebooku hihi przyznaje się bez bicia;)
W ogóle to cześć.
Moje dzieci mi nawet spokojnie kawy nie da wypić bo łóżeczko dziś jest beee.
Za to karteczka samoprzylepna taaaaka fajna!
Dobra lecę, bo przed długim weekendem masa roboty mnie czeka.
Baj!

Witam z rana:)

Rubi mój mąż też dzis ma urodziny:)-30-ste:)

Ja mu robie tort bezowy-mało roboty a efektowny:) i smaczny:):) ituczący jak cholera!!:):):)

Dużo duuuużo zdrówka dla chorowitków tych Maluczkich i tych Dużych:):)

No Iwonko może czas już podjąć tą decyzję. Koleżanka bardzo się bała i też odkładała a cały zabieg trwał może z 30 minut i mała nic nie płakała. Teraz na prawdę żałuje że ją tyle czasu męczyła tymi wszystkimi kroplami i antybiotykami.

hihi u nas na wsi też szał ciał z tymi farmami a ja se sadzę na facebooku hihi przyznaje się bez bicia;)
W ogóle to cześć.
Moje dzieci mi nawet spokojnie kawy nie da wypić bo łóżeczko dziś jest beee.
Za to karteczka samoprzylepna taaaaka fajna!
Dobra lecę, bo przed długim weekendem masa roboty mnie czeka.
Baj!

no ja zaczęłam na Fecebooku,ale jakoś czasu nie miałam i nic tam chyba nie mam juz

natt i rubi to Wszystkiego Najlepszego dla Waszych mężów:)

Natt :-) a Twój mąż też taki uparty??? :-D
ja tortu nie robię bo mój mąż ze słodyczy to ewentualnie śledzie :-)

wyślę mu kartke na maila :-)

Rubi i to jeszcze jak jest uparty!Jak Byczek:)! Ja mu mówię,ze on nie jest Byk tylko młody byczek Fernando,bo to sam początek tego Znaku Zodiaku...No i wszystko jasne uparty( jak to młodzież;-) ) i ....

Buzi

Hej
Natt, Rubi najlepsze zyczenia dla mezów!!
Kuba zgubił metryke chrztu i od rana mam sciecie z mezem, bo ten ze po druga nie pojedzie a dzis spowiedz w koncu ksiadz go nie dopusci:angry::angry:

Hej
Natt, Rubi najlepsze zyczenia dla mezów!!
Kuba zgubił metryke chrztu i od rana mam sciecie z mezem, bo ten ze po druga nie pojedzie a dzis spowiedz w koncu ksiadz go nie dopusci:angry::angry:
a nie ma w parafii,my takich rzeczy nie musielismy donosic,jak dziecko było chrzczone w tej samej parafii co ma miec komunie
ja juz obiadł zrobiłam,poodkurzałam i pozmywałam podłogi,misia śpi,a ja kawke dopijam

reklama
a nie ma w parafii,my takich rzeczy nie musielismy donosic,jak dziecko było chrzczone w tej samej parafii co ma miec komunie
ja juz obiadł zrobiłam,poodkurzałam i pozmywałam podłogi,misia śpi,a ja kawke dopijam
NiestetyKuba byl chrzczony w innej niz komunia. Pojechal maz ale z jakim gadaniem, wyzywaniem wrrrrrrrr, jakby to moja wina była
Milosz dzis wstal o wpol szostej ale spac cos nie ma zamiaru

A zapomniałam sie pochwalic mam 4 kg na minusie

Ostatnia edycja:
Do góry