• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

poza tym jakoś mi dziwnie...
widziałam dzisiaj klepsydrę mojej pierwszej wielkiej miłości, miał 27 lat, pisze że zmarł nagle a podejrzewam ze zapił sie na smierc, albo ktos go tak pobił.. długa historia.. bylismy razem 3,5 roku...
w piatek pogrzeb..

reklama
oo Aga- ostatnie 15 lat w wkaacje spędzam czas w chojnicach i charzykowie :) poza tym zamierzam w tych okolicach osiąść na stałe po wszelkich studiach i doktoratach. daleko w lesie;p

Witajcie!!
Ja już po wizycie. Córeczka (potwierdzona kolejny raz :) ) zdrowa, waży 800g i ma bardzo niezadowoloną minę na zdjęciach ;-) Poza tym wygląda dokładnie jak Olimpia ,mają ten sam nos, tak samo ulożone usta,normalnie deja vu. Pomiar główki i brzuszka idealnie co do dnia na 25t1d, to samo z wagą. Termin z tgo usg wyszedł na 8.08 czyli podobnie jak na usg w 12tc. Miałam pierwsze ktg i teraz już co wizytę. Lekarz nastraszył mnie możliwością zastrzyków w brzuch przez kilka tygodni przed porodem :-/

Z radości,ze wszystko dobrze pochłonęłam jakieś 2000kcal w słodkim - donuty smakują wyśmienicie ;-) eee tam.

super że dziewczynka potwierdzona i że wszystko u was ok.
a te zastrzyki to na co?
ba
mbusia jak dobrze że jesteś i że wszystko u was ok:)napędziłaś nam stracha:(

ehlete dziekuje ci za słowa otuchy jesteś kochana, może rzeczywiście jak wyjdzie słonko no i usmiech na ustach zawita. Swoja drogą dobre podejście, jestem pewna że w koncu sie uda wydaje mi sie ze jesteś silną upartą kobitka:)

poliana współczuję strasznie ale po co wogole te zastrzyki w brzuch cos nie tak? (bo chyba gdzies nie doczytałam) Bo nie wiem w jakim celu stosuje sie takie zastrzyki

Ciamajdko to na prawdę smutne, rozumiem, że to boli bo w końcu pierwszej miłości nie zapomni się nigdy...choć to teraz w małżeństwie samkuję tej prawdziwej, jedynej i do końca życia to jednak wciąż pamiętam tego pierwszego, dla którego moje serce było w stanie wiele zrobić....
współczuję...

Kolumnea nie ma zupełnie za co:) trzymam kciuki za Ciebie...i ja Tobie dziękuję za miłe słowa...ojj uparta to ja jestem...:P

Cześć!
Dzisiaj trochę (czytaj pół godziny) odpoczęłam-położyłam się koło Basi-mam nadzieje, że do wieczora wystarczy:tak: Bo wczoraj było źle-zawroty głowy i taka ogólna słabość, że aż z tego wszystkiego płakałam... M w pracy od rana do wieczora-nawał pracy, ja też praca, po pracy gotowanie obiadu, ogarnianie mieszkania (nie sprzątanie-na to brak sił) i opieka nad Basią:sorry2: Jutro idę do ginki, może coś poradzi na to zmęczenie (swoją drogą ciekawa jestem poziomu hemoglobiny-jutro odbiorę wyniki) Najwyżej pójdę na zwolnienie odpocząć;-)
Jutro też USG połówkowe-trzymajcie kciuki, zeby wszystko było ok:tak:
Pajkaa-świetne wiadomości dotyczące teścia:-)
Kiniusia-szybkiego powrotu do zdrowia życzę:tak:
Ehtele-przykro mi, że tym razem się nie udało-zdasz na pewno:tak:
Milusia-odpoczywaj i stosuj się do zaleceń lekarza-na pewno wszystko będzie w porządku:tak:
Bombusia-ale miałaś przejścia:szok: Ale cieszę się, że już wszystko w porządku:-)
Madziujka, Polianna-super, że wizyta udana:tak:
SARKA-najlepsze życzenia dla synka:happy:
Marciamaja-gratuluję córeczki:tak: Ja też będę miała drugą dziewczynkę:-)
Ciamajdka-moje leukocyty od początku ciąży są podwyższone, ale podobno w ciąży to normalne:tak: Glukoza w porządku-norma jest zdaje się do 120:tak:

poza tym jakoś mi dziwnie...
widziałam dzisiaj klepsydrę mojej pierwszej wielkiej miłości, miał 27 lat, pisze że zmarł nagle a podejrzewam ze zapił sie na smierc, albo ktos go tak pobił.. długa historia.. bylismy razem 3,5 roku...
w piatek pogrzeb..

No bardzo smutne wiadomości jakkolwiek by się człowiek rozstał to jednak kawałek czasu z zycia jest wspomnieniem, a pierwszych miłości raczej się nie zapomina:(

Bombusiu dobrze że już jesteś, myslałysmy o Tobie:)

mam wyniki:
glukoza 50 g po godzinie od wypicia 118 mg/dl - dużoooo?????:eek:
ciężar właściwy moczu - 1,030 g/ml - na granicy górnej normy...
leukocyty - 11,2 G/l - norma to od 4 do 10 - dużooo???:eek:
MPV 8,0 fl -norma od 9 do 13 - za małooo??? i co to jest;/
napisałam tylko to co mi się nie podoba...:confused2:
shit...

tu mozna sprawdzic łatwo
Interpretacja wyników badań krwi i moczu
Interpretacja wyników badań krwi i moczu

MPV-to średnia objętość krwinki Mean Platelet Volume (MPV) , najwazniejsza jest ilość płytek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry