Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie!!
Ja już po wizycie. Córeczka (potwierdzona kolejny raz) zdrowa, waży 800g i ma bardzo niezadowoloną minę na zdjęciach ;-) Poza tym wygląda dokładnie jak Olimpia ,mają ten sam nos, tak samo ulożone usta,normalnie deja vu. Pomiar główki i brzuszka idealnie co do dnia na 25t1d, to samo z wagą. Termin z tgo usg wyszedł na 8.08 czyli podobnie jak na usg w 12tc. Miałam pierwsze ktg i teraz już co wizytę. Lekarz nastraszył mnie możliwością zastrzyków w brzuch przez kilka tygodni przed porodem :-/
Z radości,ze wszystko dobrze pochłonęłam jakieś 2000kcal w słodkim - donuty smakują wyśmienicie ;-) eee tam.
Bo wczoraj było źle-zawroty głowy i taka ogólna słabość, że aż z tego wszystkiego płakałam... M w pracy od rana do wieczora-nawał pracy, ja też praca, po pracy gotowanie obiadu, ogarnianie mieszkania (nie sprzątanie-na to brak sił) i opieka nad Basią
Jutro idę do ginki, może coś poradzi na to zmęczenie (swoją drogą ciekawa jestem poziomu hemoglobiny-jutro odbiorę wyniki) Najwyżej pójdę na zwolnienie odpocząć;-)

Ale cieszę się, że już wszystko w porządku:-)

Ja też będę miała drugą dziewczynkę:-)
Glukoza w porządku-norma jest zdaje się do 120
poza tym jakoś mi dziwnie...
widziałam dzisiaj klepsydrę mojej pierwszej wielkiej miłości, miał 27 lat, pisze że zmarł nagle a podejrzewam ze zapił sie na smierc, albo ktos go tak pobił.. długa historia.. bylismy razem 3,5 roku...
w piatek pogrzeb..
Bombusiu dobrze że już jesteś, myslałysmy o Tobie
mam wyniki:
glukoza 50 g po godzinie od wypicia 118 mg/dl - dużoooo?????
ciężar właściwy moczu - 1,030 g/ml - na granicy górnej normy...
leukocyty - 11,2 G/l - norma to od 4 do 10 - dużooo???
MPV 8,0 fl -norma od 9 do 13 - za małooo??? i co to jest;/
napisałam tylko to co mi się nie podoba...![]()
shit...