Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie myślcie jednak, że leniuc.huję-pobudka była dzisiaj głośna o godz 6.15 i miała na imię Basia;-)
Później sprzątanie, spacerek po wszystkich placach zabaw w okolicy, zakupy no i obiadek (który się gotuje)
No i zrezygnowałam, bo ani na picie wódki się nie nadaję, ani na chodzenie po zadymionych knajpach
Ale mama i tak przyjedzie-chociaż się wykąpie w ciepłej wodzie, bo u nich od powodzi, ani tego ani prądu jeszcze nie ma
To życzymy teraz szybkiego powrotu małej do domu
I samych dobrych wieści

A z tym autyzmem i USG-pierwsze słyszę

Bo tak sie zastanawiam jak to bedzie z karmieniem jak bede po za domem tzn mam zamiar duzo spacerowac z bejbikiem i psiurkiem teraz spacery z psem to jest minimum godzinka a jak jest M z nami to i do dwoch nawet zejdzie a jak bedzie bejbik to i jeszcze dluzsze zmienilismy miejsce zamieszkania na male miasteczko i tutaj mozna tuptac i tuptac z czego jestemy bardzo zadowoleni ale o co mi chodzi dokladnie nie chce karmic cycem w miejscach publicznych ani na lawkach w parkach zakrywac sie pieluchami czy kocykami itd
e..e... to znaczy ze co pozostaje mi po za domem karmienie mlekiem modyfikowanym???
no bo nawet jesli takie mliko sobie "lodpompuje" to przeciez go nie podgrzeje w lesie czy parku
??????? wybaczcie jesli to glupie pytanie

Dziewczyny tak mnie naszlo i mam teraz dylemat mam pytanko o karmienie piersia!!! tylko nie krzyczec na mnie jesli wyda wam sie glupie !!!!!!!!Bo tak sie zastanawiam jak to bedzie z karmieniem jak bede po za domem tzn mam zamiar duzo spacerowac z bejbikiem i psiurkiem teraz spacery z psem to jest minimum godzinka a jak jest M z nami to i do dwoch nawet zejdzie a jak bedzie bejbik to i jeszcze dluzsze zmienilismy miejsce zamieszkania na male miasteczko i tutaj mozna tuptac i tuptac z czego jestemy bardzo zadowoleni ale o co mi chodzi dokladnie nie chce karmic cycem w miejscach publicznych ani na lawkach w parkach zakrywac sie pieluchami czy kocykami itd
e..e... to znaczy ze co pozostaje mi po za domem karmienie mlekiem modyfikowanym???
no bo nawet jesli takie mliko sobie "lodpompuje" to przeciez go nie podgrzeje w lesie czy parku
??????? wybaczcie jesli to glupie pytanie
![]()

A potem grzecznie nam wszystko zrelacjonowała;-)
a co do Zusu to cóż czekam Cię zapewne - nieunikniona acz bolesna walka
Współczuję...no i zakład który upadł...jak to formalnie wygląda? Będziesz kasę do końca macierzyńskiego dostawać? Współczuję...

Kolejna magisterka w naszym gronie

coś co dla mnie jest nieosiągalne Ty zrobiłaś za pierwszym razem:-):-):-):-) Ojjj będzie c Ciebie rajdowiec!!!!!!!!!!!!!!!! Ja rzeczywiście egzamin mam 16 czerwca i nawet nie chcę o nim myśleć, bo strach zaczyna mnie paraliżować:-(

Teściowa - też człowiek

To chyba nie potrzebuje komentarza - co za lekarz