Witajcie kobietki
Ciamajdka- przykro mi bardzo,że T musi wyjechać, ale jakoś sobie poradzicie. Będzie ciężko,ale wierzę,że jakoś Wam się poukłada;-)
Lea 28- najważniejsze,że jest oki z dzidzią. A jeżeli chodzi o ktg to ja miałam robione jak pojechałam rodzić,ale nic nie bolało. Opiernicz babę i już;-)
Milusia- arbuz 4 kg

,dobra jesteś

. Cieszę się,że dolegliwości ustąpiły;-)
bogusia007- trzymam kciuki,żeby siostra w końcu urodziła;-)
marulka- synuś w końcu się przekona do nocnika. Ja moją córcię od 9 miesiąca życia sadzałam na nocnik, przyznam,że lubi na nim siedzieć i kupkę robi do niego

. Trzymam kciukasy za wizytę:-):-):-)
saudases- trzymam kciuki,żebyś więcej do szpitala nie trafiła. Odpoczywaj duuuuuużo kobietko

różyczka- strasznie długo Cię trzymali

,ale najważniejsze,że jest już oki. Trzymam kciuki,żeby tak do sierpnia już było

;-)
Fiuu- gratulacje;-), jeżeli chodzi o ceny to dziewczyny dobrze radzą- wyższa a jakby co ta jakaś promocja,drugi produkt za 50%, albo jakiś rabacik
Bombusia- dzięki za info o Krzynce, oszczędzaj się!!!!!!!!!!!!
Krzynka- ZDROWIEJ I WRACAJ
Martitka- Według mnie to u Ciebie jest już 32 tydzień a nie 31

Kasia2506- super,że już na l4

. Ja jeszcze pracuję(lepiej na tym wychodzę),ale już niedługo bo coraz ciężej, a po pracy jeszcze córcia 16 miesięczna- wieczorem padam normalnie
Perla- gratulacje, córcia śliczniutka :-)
Ehtele- też tak myślę,że czasem zostawiają,żeby łóżko nie było puste
Niuunia- nie chcę straszyć,ale mój M dopiero kilka dni temu dostał pieniądze z ZUS-u za marzec i kwiecień.Takie mają opóźnienia. Może Ty dostaniesz na czas;-)
Black-Opal- gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeee;-)
Pajkaa- mój M był przy porodzie, badań nie miał, ale ja rodziłam w innym mieście niż mieszkam (tam mój ginek pracuje), nic nie płaciliśmy za poród rodzinny:-):-)
Trzymam kciuki za wizyty

;-)

;-)
Miego dzionka