Zielona to chyba każda z nas mysli coraz częściej o godzinie 00. Mój M jest lwiątkiem, może synus przybędzie na spóźnione urodziny do tatusia też jako lew hmmmm???? sie zobaczy.Nie martw sie , bądź dobrej myśli!!!!
Ehtele no to dobrze, ze wszystko pięknie kontrolujesz, trzymam kciuki za Wam kochana, pewnie sie rozpakujesz niebawem
Ciamajdko dasz rade, wierze w Ciebie, a z tym ciastem to rzeczywiście przegiął buuuu

((
Miałam taki bóle miesiączkowe, łącznie z mdeniem przed 1 porodem, potem troche było lepiej, ale zawsze pyralginkę co miesiac musiałam zjeść.
Porodowe to są inne bóle kochana.......łoj już niełdugo sie dowiesz hi hi.
Fiuu witamy na pokładzie BB, cieszymy sie, ze nadal w dwupaku

)) i 100 lat w zdrowiu z okazji urodzin no i pięknego różowego bobaska

))
Właśnie sobie uświadomiłam, ze mój M ma w tym m-cu imieninki, a zaraz potem urodzinki, musze zacząć wymyślać prezent dla niego.
U mnie na ryneczku jest takie stoisko co to malują np. koszulki i kubki z róznymi napisami i ze zdjęciami i sobie wymysliłam, ze jak maluszek sie urodzi to zamówię mu taki kubek ze zdjęciem Alanka i z jakimś napisem typu "dla ciebie Tatusiu" no czy coś w tym rodzaju, on pije "hierbatke" z kubków to będzie miał z synkiem. Ale to będzie z okazji narodzin .
Dziś na obiad zdrowe jedzenie czyli wątróbka ( no to żelazo) z próżoną cebulką, surówka z kiszonej kapusty,ziemniaczki, idę już posmazyć póki jest chłodno

Adrian oczywiście śpi jak zabity

Moje walenie garami go nie wzrusza he he