reklama

Sierpień 2010

kassia181 kochana serdecznie gratuluję wizyty:-D:-D Cieszę się, że Twoja Nikola rośnie jak na drożdżach:-D:-D No i widzę, że na 19 lipca szykują się wizyty: Bogusia86, ty i jak:tak::tak: Chyba, że dziś w nocy się coś wyklaruje:-p:-p

monika8112 głowa do góry...może akurat okaże się, że wyniki szybko się poprawią...a co do złego samopoczucia to słońce czasem tak jest...szkoda, że jesteś teraz sama...że mężą przy Tobie ni ma...:-(:-( Jutro będzie nowy - lepszy dzień:tak:

cayra1984 bardzo ładnie trzymam już kciuki za jutro i oczywiście czekam na relacje:tak::tak:

Ciamajdka słońce - pamiętaj - tylko nie sama!!!!! Potrzebujesz pomocy, nie jesteś samowystarczalna...i nie możesz wyszystkiego robić sama - bo tak już będzie zawsze...walcz o swoje - dużo z nim rozmawiaj - tłumacz jak dziecku... Dasz radę...i już pogodzić mi się i buzi, buzi sobie dać:-):-)

martuśka ściska i puszcza...niektóre krótkie inne dłuższe...i to są inne bóle niż te w stylu miesiączkowe - boli ale da się wytrzymać...nie wiem zobaczymy - pierwszy raz mam coś takiego ... kurczę ciekawe hihihi

Ps. Skurcze znowu się pojawiają:-p Zobaczymy co dziś wieczorem będzie:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cholera jasna jaki człowiek w tej ciąży nieporadny...
Mam długie włosy, które sama farbuję. Ostatni raz farbowałam w 5. miesiącu i wszystko grało, no i nie pomyśłałam nawet, że w połowie 8. miesiąca może być inaczej...
Najpierw się męczyłam strasznie przy nakładaniu farby... bo mi łapska w górze cierpły... tu mi pomógł nieborak mąż... potem masakra przy zmywaniu, bo musiałam się pochylić na ten czas nad wanną... No kręgosłup mi siada teraz... A na koniec efekt inny niż zawsze... Ostatnio wszsytko grało, a teraz, choć trzymałam farbę tak długo jak zawsze, kolor wyszedł jaśniejszy...
Mam nauczkę, w następnej ciąży pod koniec po prostu pójdę do fryzjera...

Eh... ale się wkurzyłam...

Miłej nocy kobietki. Co by Wam się maluszki śniły, a sen nie był przerywany przerwą na siusiu :-)

kassia181 gratuluje udanej wizyty:) duzy bedzie chyba twoj bobasek:))

monika8112 mam nadzieje, ze lekarstwo od gina poskutkuje!!! i niech cie dolina nie lapie, maz na pewno cie kocha i nie ma innej!

cayra powodzenia na jutrzejszym USG

milusia ale z ciebie dobra zonka:) mezowi do pracy obiadek wozisz:) powinien cie na rekach nosic:)

wuzelek mi tez dzisiaj po raz pierwszy snila sie moja dzidzia:))

ciamajdka a ja sie przyznam ze od poczatku bylam za Hiszpania:)) i w nich wierzylam

ehtele wow, no nie mów ze juz ... w razie czego 3mam kciuki i zycze łatwego i szybkiego porodu:))

dobranoc kochane

Tak sobie do was zagladam co by troszke poczytac spac nie moge ale to dlatego ze sie z m poklocilam no i jeszcze ten fatalny mecz niemcow!!:no: fakt grali slabiutko ale hiszpanow niecierpiec :wściekła/y: mam sasiadow hiszpanow i ciagle sa z nimi problemy sa bardzo glosni i arogancko sie zachowuja o! a w niemieckiej druzynie 3 polakow przeciez:sorry2:
Bombusiu dawaj mi tu ta osmiornice juz ja ja odopwiednio nakarmie :-D nosz kurczaki no zes babo ;-) jedna wykrakala hahaha
Ehtele o co ja czytam skurcze :tak: no to jesli to te wlasciwe to kochana trzymam mocno kciuki zeby poszlo szybko i bezbolesnie!;-)

A i oczywiscie ja ciazowa slamazara zbilam dzisiaj ulubiony kubek do kawy a co tam to juz kolejny na liscie strat :-D ostatnio wlasnie lubie tluc kubki,wazony itp:-) to moja specjalnosc

Witajcie wieczorową porą,

a więc Daruś pięknie mi podał zastrzyk, myślałam, że umrę na zawał, tak to jest jak ktoś bliski coś wokół nas robi i człowiek się ze sobą pieści, dlatego poważnie się zastanawiam nad porodem rodzinnym, czy nie będę przy nim jak dziecko....., ale śniadanie dostanie

Wuzelku oj widzę, że i Ciebie dopadły ciążowe prorocze sny:D

Ciamajdko
mężczyźni generalnie myślą, że my nie znamy się na "tych rzeczach", a prawda jest taka, ze oni znają się tak samo:D tylko czytają więcej instrukcji obsługi:D nie przejmuj się słoneczko:)

Oj Ehtele kochana, może Oluś wie, że już wszystko gotowe i pcha się na świat:) życzę CI tego, z całego serduszka:)

Cosya
podobno w ciąży czasem tak jest, że farba chwyta na inny kolor,...

Oluś wcale nie taka dobra, ale wiem, że siedzi po kilkanaście godzin, lepiej żeby głodny nei chodził:)

Dobranoc słoneczka, miłej nocki, mnie dziś bardzo brzuch ciągnie, normalnie sztywnieje i puszcza, ale błagam Wiktorka, żeby czekał i jeszcze raz czekał aż mamusi hemoglobinka skoczy

całuski pa

no dobrze to i ja juz tez pojde lulac wy juz sobie smacznie spicie a mi sie nie chce ale chiba juz troszku pozno, M siedzi w pokoju gapi sie tradycyjnie w TV i slowem sie do mnie nie odzywa ja w sypialni i tez sie nie odezwe no wkurzyl mnie samiec jeden no!!!! ciekawe jak jutro spedzimy chwile zanim do pracy pojdzie :-p:cool:

dobrze to mowie pajku

Kcuki za wizytujace, usg .... juz trzymam!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry