Witajcie kochane,
własnie sobie wstawiłam zupkę ogórkową, jejciu jak mi się jej chce, muszę jeszcze tylko ogórasy zetrzeć i pewnie zeżrę całą

Darkowi do biura zawiozłam makaron z jagodami

i powiedziałam, że jak zje to niech od razu pójdzie się umyć

bo ja raz biegałam z czarnym zębem bo mi skórka od jagody na nim została

Kurcze twardnienia brzucha mam już naprawdę ostre, ale na szczęście podczas jazdy samochodem takie skurcze mnie nie łapią, tylko jak wysiadam to czuję ostre kłucie w kroku i twardość... Już niebawem dostanę od Darka zastrzyk w pupę jak wróci, mam nadzieję, że mężulek będzie delikatny

bo jak nie to mu się odwdzięczę brakiem śniadania
KAsia 2506 to Ty bidulko sama myjesz okna? Oj nieładnie, bo się tam przejadę

Małgosia jeszcze ma czas
Urszulko kocha to poczeka o nic się słońce nie martw

ja też nie mam ochoty, zwłaszcza wieczorem kiedy Wiktorek jest najbardziej aktywny
Pajeczko coraz bardziej się przekonuję do tej Twojej teściowej, a co do pijaków, no z jednej strony mi ich szkoda, a z drugiej są noclegownie, a tym bardziej jeszcze cieplej i przyjemniej jest na dworze....Pajeczko "po jednych pieniądzach" to oznacza "takie same" raczej w negatywnych stwierdzeniach się używa tego powiedzenia
Esch pochwal się wrażeniami z porodówki
Ciamajdko na pewno jutro będzie lepiej, a Tobi na pewno przytuli ukocha i otrze łezki

bo bardzo mocno CIę kocha....
Kassia ojejciu jaka duża Ta wasza Nikola, a i dobrze, będzie miała co zrzucać zaraz po porodzie

dobrze, że z wami wszystko w porządeczku

Mój Wiktorek starszy, a i chudszy

mam nadzieję, że nie będzie chudziną straszną
Martitko no już zaczynałam się o Ciebie martwić....dobrze, że u Ciebie oki

a jak tam krocze nie ciągnie Cię?
Mallaika, ale jeszcze spokojnie na ciuszki będziesz miała czas, na razie się oszczędzaj
Moniczko mąż za Tobą na pewno bardzo tęskni i jest tak jak mówi, wiem jak to jest samej jak druga połówka gdzieś na wyjazdach....już niebawem razem odpoczniecie...
Bogusiu86 no właśnie się naczytałam i tyle

na pewno będziesz dla córuni aniołkiem i ukojeniem. oby malutka jak najmniej płakała, a dzieci wcale nie są takie złe jak się ma na nie dobry wpływ
Cayruś oj baaardzo mocno trzymam kciuki za udaną wizytkę
Black Opal no właśnie okolice serducha są najgorsze bo niewiadomo, czy to serduszko nas kłuje czy to mały kopie, ostatnio myślę sobie, że chyba mam zawał, bo nie mam czym oddychać i kłuje mnie w klatce

okazuje się, ze to girka mojego Wiktrorka
PAti1982 no coś Ty to forum to nie jest tylko po to, aby odpisywać, Wiadomo, że nie każda z nas ma tyle siły na odpisywanie itp. ale wzajemnie się czytamy i jak mamy czas wspieramy
no to sobie oglądam meczyk
buziuleczki papa