reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdko no to jest wlasnie zycie , czasem dostajemy po dooooopie od osob od ktorych bysmy sie tego najmniej spodziewali, i przyslowie juz nie raz tutaj przetaczane "przyjaciol poznaje sie w biedzie" niestety ale sie sprawdza!! Kochana jeszcze raz glowa do gory oddajcie jej te pieniazki jak tylko bedziecie mogli . Tobi wroci z humorem z pracy i na pewno Cie pocieszy :tak:;-) I na prawde ale tak jak ona nie zachowuja sie prawdziwi przyjaciele!!!!!

Kassia181 no gratuluje wizyty!!!! i klopsikowej:-D

Kassia gratuluje udnej wizyty,duzy dzidziuś, ale sie uśmiałam,bo napisałaś, ze następna wizyta 19 lutego ha ha to jeeeeeszcze długo w ciązy pochodzisz:-D:-D....albo marzysz już o chłodzie poprostu:-):tak:

widzisz jakos luty mi w glowie- juz poprawiam hehehehe, pewnie masz racje- chce ochlodzenia. a widzialyscie prognoze pogody na weekend i nastepny tydzien- ja normalnie z domu sie nie bede ruszala- w cieniu od 30 stopni- masakra.

Ostatnia edycja:
koralowa oznacza to, ze te osoby nie są nic warte, jak pieniądze, tez sie tak czasami mówi, ze pieniądze nie mają zadnej wartości, dziś je masz, jutro nie. No mniej więcej tak to wygląda:))))

Dzieki. :) Teraz juz wiem dlaczego nie moglam wpasc o co chodzi z tym tekstem. Osoba, ktora go wczesniej uzyla, zrobila to nieumiejetnie. ;) Heh, stare czasy. Byla, wowczas juz byla mego J. chciala do niego wrocic, a ze ja sie wkrecilam to do mnie wypisywala rozne glupoty, bym tylko go zostawila (jak widac slabo sie starala :P ). Napisala m.in., ze jej rodzina i J. sa po jednych pieniadzach. ;) Pozniej pisala, ze jest w ciazy z J. Probowala nawet zgadywac jak J. przyjezdza do mnie ubrany, ze niby udowodnic chciala, ze byl u niej wczesniej. Pisala teksty o seksie oralnym. Nawet kolezanki w to wplatala (razem do mnie wypisywaly i wydzwanialy). W koncu po straszeniu, ze mnie znajdzie na uczelni i mnie niezle stlucze poszlam na policje i od tamtej pory mam spokoj. :P

Ciamajdko, Bombusia ma racje, ona Ci zazdrosci. Przede wszystkim tak cudownego chlopa, dlatego go tak szykanuje. Bo jej ze swoim nie wyszlo. ;) No i 500 zl to jednak sporo. Jak ratami bedziesz oddawac to nie bedziesz tak tego odczuwac. :)

kassia, super, ze badanie ok. No i niezly puplecik z Twojej malej. ;)

Przez ostatni tydzień zaglądałam na BB tylko na chwilkę, bo złapałam strasznego lenia... nawet kompa nie chciało mi się odpalać nie mówiąc już o czymś bardziej wymagającym :zawstydzona/y: dopiero wczoraj się zmobilizowałam i poprasowałam ciuszki malucha (uprane już daaaawno temu); dziś byłam w urzędzie skarbowym, bo mnie wezwali w celu złożenia korekty, no i mieliśmy jechać z M. po farby, bo malowanie się w sobotę zaczyna, ale usnął biedny. Także farby kupimy pewnie jutro. Już się nie mogę doczekać odnowionego mieszkanka :)

Gratuluję udanych wizyt i wyników, a tym, które nocy nie przesypiają współczuję i łączę się w bólu - nie mogę zasnąć a potem śpię do 11. Mały wierci się koszmarnie, plecy bolą a jak się przewracam z boku na bok, to jak morsica po prostu :shocked2:

koralowa - niezła ta eks. Kurcze, niektórzy naprawdę mają coś z głową:dry:
Ciamajdko - myślę tak, jak inne dziewczyny - ta koleżanka nie powinna się tak zachowywać; przyjaciele są w stanie wczuć się w naszą sytuację i pomagają a nie dogadują w tak chamski sposób. Oddaj kaskę jak szybko możesz i nie przejmuj się więcej

kassia - malutka nie jest taka malutka :blink: mój synek będzie drobniutki raczej. W 32 tyg ważył ok 1700g zaledwie

Trzymajcie się cieplutko!

kasia 181 juz 3300g no to ładny klocek Ci się zapowiada.

ciamajdko jutro będzie lepszy dzień, nie przejmuj sie już ta pseudo przyjaciółką.

ja własnie wróciłam od gina pojechałam po recepte na to cholerstwo, zapisał antybiotyk i osłonowo od razu na grzybka:( mam brać przez tydzień, na nastepnej wizycie zrobi kolejny posiew i zobaczymy? mówi że u mnie tylko 1 plusik to może da rade zaleczyć cały.pytałam co będzie jak wynik znów wyjdzie taki to powiedział to samo co Pajce że przy porodzie też mi dadzą antybiotyk i dziecko od pediatry dostanie też osłonowo antybiotyk ale nie jest to przeciw wskazaniem do sn.

dziewczyny jakoś mnie dolina łapie dzwoniłam dziś do mojego męża i sie pytałam czy mnie jeszcze kocha czy sobie może na tej delegacji znalazł jakąś szczuplejszą laseczkę? ale mnie opindolił że chyba oszalałam że on nie ma czasu nawet dobrze zjeśc a ja mu tu laski wymyslam:) wraca w piatek obiecał w weekend wyjazd nad jeziorko:) ale niestety w poniedziałek jeszcze na tydzień będzie musiał tam jechać bo nie skończą tej roboty.
jutro wybieram się do Poznania odwiedzić dziewczyny z pracy i polatać po sklepach co by mi sie nie nudziło w domu:)

Bombusia No widzisz,a Ty płakałaś, że się nie dostał do 1, ale gdy tam się dostał to był by zły, że nie jest na tym profilu co by chciał:-) A tak jest w bardzo dobrej szkole z wysokim poziomem nauczania i wieloma dziewczynami w klasie i Ty pewnie tez byś chciała, żeby spotykał sie z którąś z koleżanek z klasy w końcu bardzo mądre muszą być skoro są w tej szkole no i dobrze wychowane :-)
Gratulacje dla Adiego:-):-):-)

Monika No My mamy dokładnie tak samo, co rok problem, bo chcemy jechać na wakacje, a On sam jeżdzi ile wlezie... A jest na tyle beszczelny, że np 2 lata temu powiedział, a Wy tylko nad jezioro to 4 dni Wam wystarczą, a w zeszłym roku-" Po co, aż na 2 tyg do Chorwacji??" No kretyn.... Ale mój Marcinek zamiast się zwolnić to tylko chodzi i marudzi:wściekła/y:

Navijka Ja nadal chodzę do wc po kilka razy w nocy, pomimo strasznego poacenia się :-)

Esch Ja właśnie tak czuje skurcze :-) I mój ginek mówił, że to normalne :-) Nie martw się na pewno nic złego się nie dzieje :-)

Ciamajda Nie wiem dlaczego nazywasz tą kobitkę przyjaciółką, bo przyjaciółka nie powinna zachowywać się w ten sposób... Przykro mi, bo zawsze jesteś pełna życia, energii i chęci do życia, a za przyjaciółkę wybrałaś sobie osobę która w/g mnie chce Ci pokazać na każdym kroku, że jest od Ciebie lepsza- CO NIE JEST PRAWDĄ....

Ehtele Gratuluje udanego wyniku posiewu :-) To teraz czas na porodówkę :-D

Milusia Super, że Wiktorek już taki duży i zdrowy :-) Ale współczuje tylu godzin w szpitalu... No,a tak się bałaś tych zastrzyków ;-) My to chyba wszystkie teraz za dużo myślimy :-D I za bardzo się nakręcamy.

Bogusia07 A Ja nie mam wcale apetytu:-( Wiecznie chce mi się pić, a do jedzenia muszę się zmuszać...

Rozalka To niezłego masz szkraba... Bosz taki duży, że aż szok... Może jednak Ty pierwsza urodzisz :-D

Pajkaa Ja też ostatnio jadłam pierogi z jagodami mój najlepszy smakołyk w ciąży, chyba jutro zrobie :-D

A Ja dzisiaj byłam u koleżanki i jej prawie rocznego synka :-) Jak przyszłam zaczeła mi opowiadać jaki ostatnio jest nieznośny bo mu ząbki wychodzą i, że biedny cały czas płacze, mało śpi i ogólnie cały czas tylko marudzi... "Przekonasz się jak się obudzi jak On strasznie potrafi płakać" No i Kubuś obudził się z uśmiechem od ucha do ucha, powygłupiał się ciocią, poszliśmy w 3 na spacer-długi spacer :-) A Kuba ani razu nie zakwękał, nie marudził, cały czas się usmiechał :-) Mam nadzieję, że na swoją córeczkę też będę tak działała :-D

A dzisiaj milutko we Wrocławiu cały dzień wiaterek wiał więc się super chodziło po dworze :-) A w Hiszpani ponad 40 stopni :szok::szok::szok:

koralowa:szok: to wariatka jakaś!!!!
Malo powiedziane. ;)
koralowa - niezła ta eks. Kurcze, niektórzy naprawdę mają coś z głową:dry:
Heh, J. mowil, ze ona wogole jakas dziwna. Tesciowka mowila, ze potrafila na J. koszulki rwac... J. chodzil z nia ponoc tylko tydzien (a ta wczesniej rozgadywala i pozniej, ze sa para; J. bral ja tylko za dobra kumpele), ale po tygodniu mial jej dosc. :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry