martitka-26
Fanka BB :)
JA wpadam sie tylko przywitac i dac znac, ze u mnie wszystko OK
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) I na prawde ale tak jak ona nie zachowuja sie prawdziwi przyjaciele!!!!!
Kassia gratuluje udnej wizyty,duzy dzidziuś, ale sie uśmiałam,bo napisałaś, ze następna wizyta 19 lutego ha ha to jeeeeeszcze długo w ciązy pochodzisz....albo marzysz już o chłodzie poprostu:-)
![]()
koralowa oznacza to, ze te osoby nie są nic warte, jak pieniądze, tez sie tak czasami mówi, ze pieniądze nie mają zadnej wartości, dziś je masz, jutro nie. No mniej więcej tak to wygląda)))
dopiero wczoraj się zmobilizowałam i poprasowałam ciuszki malucha (uprane już daaaawno temu); dziś byłam w urzędzie skarbowym, bo mnie wezwali w celu złożenia korekty, no i mieliśmy jechać z M. po farby, bo malowanie się w sobotę zaczyna, ale usnął biedny. Także farby kupimy pewnie jutro. Już się nie mogę doczekać odnowionego mieszkanka 

mój synek będzie drobniutki raczej. W 32 tyg ważył ok 1700g zaledwie

I za bardzo się nakręcamy.

Malo powiedziane.koralowato wariatka jakaś!!!!
Heh, J. mowil, ze ona wogole jakas dziwna. Tesciowka mowila, ze potrafila na J. koszulki rwac... J. chodzil z nia ponoc tylko tydzien (a ta wczesniej rozgadywala i pozniej, ze sa para; J. bral ja tylko za dobra kumpele), ale po tygodniu mial jej dosc.koralowa - niezła ta eks. Kurcze, niektórzy naprawdę mają coś z głową![]()