martitka-26
Fanka BB :)
Ehtele-Nie chce Cie martwic,ale ja mam skurcze przepowiadajace od ponad tygodnia, dodatkowo ciagnie mnie w dole brzucha i dretwieje mi prawa noga
Polozna poinformowala mnie, ze to normalne objawy na tym etapie i moga trwac nawet miesiac zanim dojdzie do akcji porodowej
Milusia- Wspolczuje zastrzykow(zebys mi sie tu tylko nei obwiniala, ze to twoja wina, bo ja tezdosyc dlugo pracowalam, jadlam jak wrobelek a wyniki idealne!)
Fiuufiuu- Wszytskiego najlepszego kochana!!
Ciamajdko- Ja rowniez mialam takie bolesne miesiaczki- czesto zdarzalymi sie omdlenia, biegunka i ten cholerny bol
Pomogly tabletki antykoncepcyjne:-)
KAsia2506- Zeby tylko nie mial tego palca zlamanego
Bonusowa-Nie nastawiaj sie negatywnie, wszytsko na pewno bedzie dobrze.
A mnei jak zwykle obudzilo mrowienie w stopach i od 5 rano juz nei spie
(i tak juz od 3 miesiecy) Zsazylam posprzatac, pojechalam rowniez na miasto bo u nas wyprzedaze sie zaczely a teraz padam ; wiec ide za Pajka i Ehtele:-):-)
Polozna poinformowala mnie, ze to normalne objawy na tym etapie i moga trwac nawet miesiac zanim dojdzie do akcji porodowej
Milusia- Wspolczuje zastrzykow(zebys mi sie tu tylko nei obwiniala, ze to twoja wina, bo ja tezdosyc dlugo pracowalam, jadlam jak wrobelek a wyniki idealne!)
Fiuufiuu- Wszytskiego najlepszego kochana!!
Ciamajdko- Ja rowniez mialam takie bolesne miesiaczki- czesto zdarzalymi sie omdlenia, biegunka i ten cholerny bol
Pomogly tabletki antykoncepcyjne:-)KAsia2506- Zeby tylko nie mial tego palca zlamanego

Bonusowa-Nie nastawiaj sie negatywnie, wszytsko na pewno bedzie dobrze.
A mnei jak zwykle obudzilo mrowienie w stopach i od 5 rano juz nei spie

(i tak juz od 3 miesiecy) Zsazylam posprzatac, pojechalam rowniez na miasto bo u nas wyprzedaze sie zaczely a teraz padam ; wiec ide za Pajka i Ehtele:-):-)

bo ja sie boje