Black_Opal
Fanka BB :)
Hejka 
Nie mam siły pisać... Te upały wykończą
Miłej niedzieli Wam życzę

Nie mam siły pisać... Te upały wykończą

Miłej niedzieli Wam życzę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj tak mi nogi spuchły,ze szok.Nawet moje dziecie cos dzisiaj mało ruchliwe jest.Ale za to przespałam calutką noc
moj mąż robi dzisiaj obiadek
Ide dzisiaj na urodziny a tak mi sie nie chce no i chyba włoski sobie zafarbuje na rudy 

tylko bede miała jeszcze 2 razy posiew no i mały bedzie pod obserwacją w szpitalu przez jakis czas, ale mnie uspakajała.
moja mama szła sobie wczoraj z pracy główną drogą i widzi na ławce stojącego kolesia a obok niego siedzi laska i robi mu loda 

moja mama była tak zbulwersowana, ze szok mowi mi, myslałam, ze zwymiotuje na nich - czujecie na głównej drodze, gdzie ludzie idą z dziecmi 
Ludzie to wstydu nie mają?? bosz ja bym ich zjeb.... od razu... domu nie mają?? motelu?? namiotu??

Wydarłam się na Marcina, że to jego wina bo jak byliśmy ostatnie dwa razy w CH to On marudził, że nie ma t-shirtów więc za 1 razem kupiliśmy mu 2, a wczoraj jeden, a jak Ja chciałam poszukać sukienki, albo leginsów to już miał krzywą minę... A mnie to wnerwia, że jak on szuka to ja chodzę z Nim i mówię: W tym kolorze wyglądasz super, taki nadruk jest z d... itd,itp... A On sie krzywi jak mamy coś wybrać dla mnie...

nie mam już siły...A co do M. cóż kochamy - ale rzeczywiście w ciązy potrafią doprowadzić do szaleństwa

Trzymam kciuki...a co do remonciku to pochwal się jak się prezentują pozostałe pokoje
No to jakie plany masz na jutro? (w sensie porządkowo - remontowe)

I jak wyszły?:-) Mniam, mniam

Zalecam wszytskim brzuchatkom basen,jezioro rzeczke itp. I nie ma sie co przejmowac - ja smigam w mega starym rozciagnietym bikini i swiece brzuchem
kompletnie w tyle mam moje grube nogi, cellulit i rozstepy...
) - spie na golasa, budze sie przescieradla wilgotne - tak spocone...max co 3 dni zmiana calej poscieli. Najgorzej jest o 17-18, bo mury domu sa wtedy nagrzane maksymalnie po calym dniu i zaczynaja oddawac cieplo do srodka - normalnie jak w wylegarni dla kurczat...piekarnik, pieklo...chyba raczej...
pozostale 2 sie suszyly...na szczescie bylo widac moze z 4 cm skory ale i tak czulam sie nieciekawie
mam doslownie 3 rzeczy na krzyz, ktore piore i nosze w kolko...ehh przynajmniej Ty szybciej wskoczysz w inne ciuszki

Buzka mamuski!
- jak dziecko 
ja juz tez wymiekam przez te upaly, a jutro ma byc 38 st

ale widze, ze kazda z nas na cos narzeka. opuchlizny, dusznosci, bole, ale powoli zaczniemy sie rozpakowywac i mam nadzieje, ze przejda te dolegliwosci 

- za to dojda nowe 

. uwazaj na siebie :-)

moj tez wlasnie dziala w kuchni :-):-):-) u nas zawsze w weekend kuchnia nalezy do M. a parka na laweczce - niezly widoczek