ewelinka2106
Fanka BB :)
Witajcie brzuchatki. :-) Melduje sie ze jestem po kilku dniowej przerwie. Oczywiscie w dwupaku 
Gorąco!!!
Ehtele świecny filmik
jak te pieski słodko patrzyły. Co do kryzysu to mnie tez złapał
monika8112 zazdroszcze jeziorka
starlet no widzisz dieta nie taka straszna
nawet sobie mysle czy nie lepiej byloby byc na Twoim miejscu i tyle nie przytyc.;-)
GSC ja tez mam nadzieje ze pojechałas na IP, jak bedziesz mogła to szybciutko pisz co tam u was
czekamy
Bombusia nie zazdroszcze tej akcji z pradem. Nie potrzebnie sie tak denerwowałaś. Ale w sumie nie dziwie Ci sie. Ja jakis czas tem miałam cos podobnego. Piekłam ciasto juz w piekarniku i brakło pradu niestety moj wyrób sie nie udał
Bogusia86 no co do ciuchów to chyba kazda z nas ma ten problem. I co mezuś pojechał po ubranko? :-)
riba_1 kurcze ale zazdroszcze tej pogody!
ja tez jak spie to budze sie mokra 
Jeju dzisiaj troche ponarzekam. Oficjalnie mowie za mam dość! Zacze od upałów! Tak goraco ze nogi znów mi napuchły i mnie bolą. Chowam sie po kątach i sie topie. Chce deszcz!
I hormony tez mnie wykańczają. Jest dobrze a za 2 minuty rycze jak dziecko. Dzis w południe połozyłam sie i zaczełam płakać, tak poprostu. I zasnełam. Obudziłam sie i jest ok chociaz humor i tak zły. Z chłopem tez sie trudno dogadac
Ostatnio powiedział ze za duzo oczekuje od niego. No ale chyba mam prawo nie?? Wiem jestem nie dowytrzymania juz chce rodzic!!

Gorąco!!!

Ehtele świecny filmik
jak te pieski słodko patrzyły. Co do kryzysu to mnie tez złapał
monika8112 zazdroszcze jeziorka

starlet no widzisz dieta nie taka straszna
nawet sobie mysle czy nie lepiej byloby byc na Twoim miejscu i tyle nie przytyc.;-)GSC ja tez mam nadzieje ze pojechałas na IP, jak bedziesz mogła to szybciutko pisz co tam u was
czekamyBombusia nie zazdroszcze tej akcji z pradem. Nie potrzebnie sie tak denerwowałaś. Ale w sumie nie dziwie Ci sie. Ja jakis czas tem miałam cos podobnego. Piekłam ciasto juz w piekarniku i brakło pradu niestety moj wyrób sie nie udał

Bogusia86 no co do ciuchów to chyba kazda z nas ma ten problem. I co mezuś pojechał po ubranko? :-)
riba_1 kurcze ale zazdroszcze tej pogody!
ja tez jak spie to budze sie mokra 
Jeju dzisiaj troche ponarzekam. Oficjalnie mowie za mam dość! Zacze od upałów! Tak goraco ze nogi znów mi napuchły i mnie bolą. Chowam sie po kątach i sie topie. Chce deszcz!

I hormony tez mnie wykańczają. Jest dobrze a za 2 minuty rycze jak dziecko. Dzis w południe połozyłam sie i zaczełam płakać, tak poprostu. I zasnełam. Obudziłam sie i jest ok chociaz humor i tak zły. Z chłopem tez sie trudno dogadac

a M mówi spakuj sie
.......a placki ziemniaczane sa najlepsze z młodych ziemniaków takich jak o tej porze roku

" ale może jutro mi się uda przeforsować placuszki np. późną wieczorową porą
ale teraz inaczej się nie da wysiedzieć. Troszkę się boję jak będzie tak gorąco jak się nasze maluszki urodzą jak one zniosą takie temp w domach:-(