Hej kochane brzuchatki,
Na basenie było cudownie, normalnie, że też wcześniej nie wpadłam na ten pomysł, tylko się obawiałam, a to to,a to tamto. Dawno nie było mi tak cudownie, chłodna woda, pływanie. Najlepsze jest to, że jak ratownicy mnie zobaczyli to oczu nie spuszczali, jakby baby w ciąży nie widzieli

a jak poszłam w kierunku zjeżdżalni bo tam był taki mniejszy basenik, to się spytał "Pani chyba nie idzie na zjeżdżalnie?" A ja z uśmiechem "Chyba Pan żartuje"

Darek stwierdził, że zjeżdżalnia jest ostra
Placki smazymy dopiero teraz.....oczywiście po nocach

Acha napisał do mnie brat z Hiszpanii, że wysłał mi 19 kg ciuszków

masakra, przy czym jego żona to typowa Hiszpanka (lubi stroić dzieciaczki tylko w oryginalne rzeczy (no cóż ma taki charakter) i powiedział mi, że niektóre rzeczy są nawet nie używane i jeszcze od siebie dorzucili sporo

jestem przeszczęśliwa

Dojdą za tydzień i będę grzebać
Ciamajdko ja nałożyłam swój stary dwuczęściowy i on jest w tym dobry, że był taki ze sznureczków wiązany na gatkach po bokach i w staniku w każdej części, więc sobie na amen poluzowałam, tyłek mało co zasłaniało, ale to był basen kryty, więc ręcznik zdjęłam tuż przed wejściem

Co do Twojego opisu Ciamajdko mnie też będzie tego strasznie brak, własnie takiego szaleństwa, powrotu z imprez na krzywych nogach

zabawy do rana w doborowym towarzystwie

Szaleństwa w Krakowie do białego świtu przy wiśle z przyjaciółmi...echhh, ale przyszła pora na nowy etap w moim życiu, a jak będę chciała na chwilę poszaleć to siostrzyczka jest chętna do opieki, ale to pewnie już później jak nie będę karmiła, upiję się drinkami i nie wrócę na noc do domu (ale z Darkiem

) Kochana co do Karmi to ja uwielbiam, ale Classic
PAti musimy się kochana pocieszać, że nie mieszkamy w Hiszpanii bo tam z pewnością nie dałybyśmy rady, codziennie taki ukrop....

placki smażymy teraz jest dokładnie godzina 23:31 zaraz dostanę pierwszego

jeszcze do nocnego Daru wyskoczył po .......???? Cebulę!

A spacer w nocy pewnie jest cudowny....zwłaszcza w taką pogodę
Black Opal chcesz podrzucę Ci moją roladę lodową

, ja też ubóstwiam moją lodówkę, która lód wytwarza, idzie dosłownie na tony. A wyzywałam na początku, że to dla nas nie potrzebne, bo co do herbaty sobie wrzucę
Bogusiu86 wszystkie wrócimy do formy, będziemy się tu nawzajem wspierać, do tego dietka (jak będzie potrzebna) jakiś ruch

i będzie dobrze
Martitko ach te nasze chłopy - dbają o nas chyba

a u nas o tej godzinie jest 25 stopni...
Ehtele kochana jak tam lepiej już troszkę? Spójrz każdy dzień jest inny i przynosi nowe okoliczności, wierzę, że jutro obudzisz się z uśmiechem na ustach, a teraz może korzystaj jeszcze z "wolności"

jakaś wspólna imprezka z przyjaciółmi
Fiuu i tak CIę podziwiam za trzydniowy maraton

ja na pewno nie dałab
ym rady, no ale teraz odpoczywaj
miłej nocki