witajcie:-)
ja juz tez nie daje rady, psycha powoli wysiada. mam juz dosc, chce urodzic, chce zimna, chce mamy:-) aby juz tu byla, wiem ze przesadzam, ale moja wytrzymalosc osiagnela juz chyba apogeum. 8 mcy z dala od rodziny i PL, zalatwiania wszystkiego samemu - koniec, juz nie daje rady. chce do Pl!!!!! nie wiem co bym zrobila jakbym dopiero teraz miala latac po sklepach i robic zakupy. jak dobrze, ze juz w styczniu zaczelismy wszystko przygotowywac. przepraszam dziewczyny, ze sie tak uzalam nad soba, chwilowe zalamanie...
milusia - cudownie tak sobie poplywac, prawda?? korzystaj jak tylko mozesz, ja mam nadzieje, ze w ten piatek jeszcze sie zalapie na zajecia. 19 kg ubranek

wow - super.
polianno - a ta powodz to Wy zrobiliscie czy sasiedzi was zalali?? aa wlasnie doczytalam ,ze nie masz jak sprawdzic, gdyby kapalo z gory, a ich by nie bylo, trzeba by bylo do administracji i drzwi u nich rozwalac. kurcze a teraz nie wiecie skad to. najgorsze szukac przyczyny:-

-( i nie martw sie narzekaniem na forum - chyba kazda z nas na cos narzeka - po to tu jestesmy :-)

aby wesperzec i pocieszyc

Bombusiu - tez przez chwile wpadl mi do glowy pomysl kupienia takiego paula

- tylko ze ja znam termin, ale moze inne rzeczy tez obstawia??:-) co do czkawki - bardzo czesto

3 razy dziennie min. a co do nagosci meza? - od 6 lat go takiego ogladam, zima nie zima, ja w skarpetach, zapakowana po sama szyje - on nago :-):-):-)
pati - rzeczywisci czestotliwosc zoltych kartek byla niesamowita, ale Webb znany jest z tego ze lubi je wlepiac - ja nie cierpie tego sedziego, bo nie wiem czy pamietacie, ale 4 lata temu przez niego polska druzyna nie wyszla z grupy. nie pamietam dokladnie o co chodzilo. mecz taki sobie, ale jednak wiecej akcji mieli hiszpanie i uwazam ze lepiej grali.
Pajkoo - niezly kolorek, wow

kolumnea - ja przede wszytskim duzo leze z nogami wyzej polozonymi, do tego mam zel firmy AA na opuchniete nogi w ciazy, zimne kapiele, ale jednak to lezenie najwiecej daje.