Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale wydaje mi się, że gin na pewno coś zaradzi i będzie wszystko dobrze
Jeszcze całą noc nie spałaś, ale słyszałam, że bardzo dużo dziewczyn w ciąży nie może spać w nocy.Ja nie mam tego problemu, choć jak wstaję co 3 godziny na siku, to potem troszkę trudno się zasypia i wszystko słyszę, byle szmer mi przeszkadza
Dobrze, że zmieniłaś lekarza. I teraz jak pacjent ma ufać lekarzowi, jak są lekarza i "lekarze".:-(
Największe mdłości były popołudniu, na szczęście, już odpuściły (przynajmniej na razie). 

Kiszonego zjem, ale jak poczuję konserwowe, to masakra jakaś jest
Mam nadzieję, że i Tobie szybciutko mdłości odpuszczą 
Witajcie kochane,
wiem, że to niemożliwe, bo maluszek jest maleńki, ale od pół godziny czuję bardzo dziwne smyranie na samym dole, już kiedyś lekarz mi powiedział, że jestem bardzo dobrze unerwiona i dlatego każdą chorobą powiązaną z bólem tak ciężko przechodzę. Nie wiem czy to możliwe, że maluszek mnie łaskocze.... No, ale uczucie strasznie dziwne![]()
Cześć kochane więc wczoraj skończyło się tylko na no-spie;/ okropnie się czuję wogóle nie spałam wymiotuję już żółcią:-(wszystko mnie boli,mam wrażenie, że wymiotować mi się chce, siedzę przy tej misce i nic dopiero jak zacznę się męczyć coś tą żółcią popuści;/ Nie mam sił no-spa mi wogóle nie pomaga;/ 2dni z życia mam wycięte wogóle nawet o mało przytomności nie straciłam:-(
Ja też się wzięłam za sprzątanie, bo aż wstyd przyznać, ale przez te moje mdłości mieszkanie nie wygląda za dobrzeMam nadzieję, że to dzisiaj nadrobię przed pójściem do pracy
![]()
Zgadzam sie z Toba Pajeczko, ze ubieranie calkowiecie na rozowo i niebiesko jet bezsensemja kupilam komplet 4 body w pieknym fioletowym kolorku
wczoraj szare body z takimi smiesznymi nadrukami
fajnie wlasnie, ze jest teraz taki wybor kolorow i wzorow, az bd sie chcialo dzidzi przebierac
![]()