Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

...
... w prawdzie nie wymiotuję ale ciągnie mnie nieprzeciętnie.....

Ja też.ja minimalny - białawo-kremowy
W pierwszej ciąży czułam delikatnie pukanie-pulsowanie w 14 tygodniu.ja tak miałam kilka dni po zapłodnieniu. teraz tak mam jadąc samochodem. chyba maluszek bedzie kochał autka i ich prowadzenie po tatusiu
. wydaje mi sie, ze to nasze macice daja znac o sobie po prostu i ich rozciaganie, bo raczje nie jest to mozliwe, żeby już czuc ruchy dziecka, 15. tydzien to podobno absolutne minimum.
J
Pozniejsze poronienia...znajoma bardzo sie zdenerwowala w wyniku klotni z mezem, wsiadla za kierownice i niestety poronila...Slyszalam o odklejaniu sie lozyska, zbytnim przemeczeniu i przedzwiganiu ale nie mam doswiadczenia w tej kwesti...moze bardziej doswiadczone obietki cos na ten temat wiedza?Uciekam bo nie umie odejsc od kompa

Marulka no to masz kopniaka![]()
Na pewno bijeA skoro Tobie się wydziela tyle adrenaliny ze stresiku, to znaczy, że jemu jeszcze szybciej zasuwa
Na pewno zobaczysz pukający groszek
No własnie Kasiu te posiewy są tak ważne, a lekarzom czasami nie chce się chociaż pomyśleć.... bo przecież sama sobie posiewu nie pobiorę, gdyby tak było to sama bym już zrobiła![]()