reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

Łaaaaaaaaaaaa, kakao!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też chcę :zawstydzona/y: Ostatnio mogłabym pić litrami mleko, a w szczególności kakao, ale tylko ciepłe :tak: Kiedyś lubiłam tylko zimne mleczko :baffled:
No mam nadzieję, że wszystko jest ok, ale wiecie, póki nie zobaczę to różne myśli się w głowie tlą ;-)

reklama
Tak, dopiero pierwsze, bo na nfz :-(
Ogólnie mam też USG mieć zrobione 13 stycznia, ale poszłam do przychodni i błagałam o wcześniejszą datę, no i jest...dzisiaj :tak: Niby godz. 18, ale pójdę wcześniej kilka minut :tak: Dlatego tak proszę o kciuki :zawstydzona/y:

To ja zaciskam bardzo mocno kciukaski, zeby wsio było OK no i daj koniecznie nam tutaj znac. Ja sie ciesze, ze przynajmniej mam na miejscu usg i juz miałam 3 razy robione a teraz 26 stycznia bede miala juz genetyczne

No właśnie dziewczyny, mówicie że mdłości to bardzo dobry objaw. I przez to wkręcam sobie nie wiadomo jakie rzeczy.
Dołek mnie łapie, bo myślę, że jak mi mdłości odpuściły i piersi bolą znacznie mniej niż bolały, to że może być coś nie tak :-:)no:
Ale znów nie miałam żadnych plamień czy krwawień, więc chyba powinno być ok...
Dzisiaj dopiero pierwsze USG ...
Ja zwariuję :-(

Kiniusia nie martw się, to znaczy, że kosmówka powoli zamienia się w łożysko, które przejmuje funkcje ciałka żółtego:) I nie ma już takiego wyrzutu hormonów:)
I pochwal się tu od razu zdjątkiem:) Trzymam kciuki, żeby serducho biło jak szalone (jak przystało na malucha)

Marc zapomniałam o Tobie bidulko, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, musi być, każdemu to się w końcu kończy....

Oj ja mam nadzieje, ze za 2 tydognie juz skoncza sie te mdłosci :-p ale jak pomysle, ze moga treymac do 20 tc to az mi zimno sie robi :-D

Dziewczyny a powiedzcie mi czy Wy macie jakis śluz w ogóle teraz??

reklama
Ja własnie tez mam duzo, ale jest strasznie zbity i to mnie troszku martwi, ale moze to przez dupka - pewnie sie dowiem jak wyniki krwi i moczu dostane

Do góry