Niuunia
:))
Izunia23 wypisałaś już wszystkie nurtujące Cię pytania?trzymam kciuki, żeby było ok i zdaj jutro relacje :-)
Bombusia wszystkiego naj dla Twojego mena - tego największego
nimue uwierz mi z takim nerwem myłam auto, że mało lakieru nie zdrapałam
weroneczka ja też ostatnimi dniami wcinam wszystko co popadnie, bo tłumacze sobie, że po porodzie dłuuuugo nie zaznam pewnych smaków
duralex miło, że do Nas zajrzałaś i jak najbardziej czekamy na opowieść
różyczk@ kurde te paskudne ciśnienie wrr
ale pewno wszystko będzie dobrze - trzymamy kciuki i czekamy na relację :-)
Hmm ciekawe co u ehtele i Milusi jakoś ich nie widać
a ciocia marulka też zaginęła w akcji 
jutro próbuję się wbić na krzywy ryj do lekarza, bo mam wizytę planowo w czwartek, ale z mamuśką muszę jutro jechać do miasta i nie chce mi się poprostu znów za 2 dni jechać 50 km na wizytę - mam nadzieję, że się uda i tym razem przelece się samolotem
Bombusia wszystkiego naj dla Twojego mena - tego największego

nimue uwierz mi z takim nerwem myłam auto, że mało lakieru nie zdrapałam

weroneczka ja też ostatnimi dniami wcinam wszystko co popadnie, bo tłumacze sobie, że po porodzie dłuuuugo nie zaznam pewnych smaków

duralex miło, że do Nas zajrzałaś i jak najbardziej czekamy na opowieść

różyczk@ kurde te paskudne ciśnienie wrr
ale pewno wszystko będzie dobrze - trzymamy kciuki i czekamy na relację :-)Hmm ciekawe co u ehtele i Milusi jakoś ich nie widać
a ciocia marulka też zaginęła w akcji 
jutro próbuję się wbić na krzywy ryj do lekarza, bo mam wizytę planowo w czwartek, ale z mamuśką muszę jutro jechać do miasta i nie chce mi się poprostu znów za 2 dni jechać 50 km na wizytę - mam nadzieję, że się uda i tym razem przelece się samolotem

Ostatnia edycja:
Nie wiem co sie stalo ...a byly takie ladne wszystkie mojego chowu od malutkich....
ale lekarz wie co robi - jutro przebada cie wzdluz i wszerz i bedziesz wszystko wiedziala