Witam,
czy mogę do Was? Podczytuję Was od jakiegoś czasu, mam termin na 20.08, ale na wczorajszej wizycie gin stwierdził że coś tam się zaczyna, tętno małej było trochę wysokie i jutro idę na KTG. To moja druga ciąża, mam 19-miesięczną córeczkę, która właśnie leży sobie spokojnie i ogląda Krecika, a matka próbuje złapać siuśki do badania do laboratorium:-)
czy mogę do Was? Podczytuję Was od jakiegoś czasu, mam termin na 20.08, ale na wczorajszej wizycie gin stwierdził że coś tam się zaczyna, tętno małej było trochę wysokie i jutro idę na KTG. To moja druga ciąża, mam 19-miesięczną córeczkę, która właśnie leży sobie spokojnie i ogląda Krecika, a matka próbuje złapać siuśki do badania do laboratorium:-)
przebadaja mnie w zdłuz i w szerz i wreszcie bede wiedziała co dalej. Ale powiem wam szczerze ze mam przeczucie ze wyjde z tego szpitala juz z synusiem
w nocy znów dopadły mnie bóle @
wzięłam no-spe i niby kapkę ulżyło, no ale zasnąć nie mogłam io tak się kręciłam, wierciłam - całe łóżko zwiedziałam ale wkońcu po 2 godz usnęłam niestety nie na długo, bo siuśki mnie obudziły :-( teraz dalej mnie boli ale już mniej. Mam nadzieję, że mojego Combsa już mają, bo nawet siły kłócić się nie mam. Jedyny plus dziś to to, że deszczyk pada
halo dziewczyny dajcie jakiś znak sygnał
ale cos mnie chyba rusza po tym...