reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam wieczorowo-nocną porą ;o)

dopiero teraz udało mi się do Was zaglądnąć, caly dzień coś robiłam i jestem wykończona. Jeszcze na komniec dnia piekę ciasto i musze czekać az się piekarnik wyłączy ehhh a wszyscy domownicy już smacznie spią.
Ostatnio wogóle wszystko mnie boli tzn kości i strasznie puchnę ;o(

poczytałam Was, ale nie zaznaczyłam multicytatów i wybaczcie dam rady odpisać ;o(

Bombusia urodziła ale niespodzianka, GRATULUJĘ!

trzymam kciuki za Ehtele, Milusię i Rozalkę oby Wam kochane wkońcu się ruszyło.

ide pod prysznic i za chwilke lulu
dobranoc!

Cześć Kobietki,

Ja dzisiaj tylko tak krótko i egoistycznie, bo dopadł mnie dół, jakiego w ciąży jeszcze nie miałam...:-(
Normalnie masakra jakaś... Już mam dość chodzenia w tej ciąży...Czuję się ociężała jak orka jakaś, mam problemy ze wstawaniem z niskiego siedziska, z wykąpaniem się w wannie... No mam ogromny brzuchol... Dwa tygodnie temu lekarz powiedział, że urodzę lada dzień, na pewno przed terminem i duuuupa... Mały tego najwidoczniej nie słyszał... W dodatku w naszym nowym mieszkanku trwa remont i co chwila jest coś nie tak... Naprawdę bym musiała chyba ciągle stać nad tymi pożal sie Boże fachowcami i palcami im pokazywać co robią nie tak... A mój M. oczywiście sam nic nie widzi, dopiero jak mu pokazuję, że coś jest źle zrobione, to kiwa bezradnie głową i przyznaje rację... Ciągle jakieś poprawki...Normalnie wariuję już... Dziś przeryczałam pół wieczora...:( Do niczego to wszystko...:-(

Witam i ja!
Całą noc nie spałam-męczyły mnie skurcze już nawet co 10 minut... Teraz mam co 12 minut... Położyć się nie mogę, bo boli podwójnie... Mam nadzieję, że u Was lepiej;-)

Dzień dobry w ten piękny deszczowy dzień!

Cayra Gratuluję i wspaniale, że już w domku jesteście i dzieciątko zdrowe
Bombusia Ha! Prawie szybciej od światła mały wyskoczył:) Super!

U nas bez zmian. Z dnia na dzień czuję się nawet lepiej:D Zobaczymy, co jutro będzie.

Pozdrawiam wszystkie oczekujące i niecierpliwe;)

Witam z rana,
wpadłam tylko aby złozyc najserdeczniejsze zyczonka naszej ehtele, aby wasza miłośc nigdy nie zgasła i ukochany synek dopełnił wasze szczescie, wszystkiego dobrego :)

p.s my rownież mamy za tydzien 1 rocznice ;) musiałam sie pochwalic :)

Miłego dzionka kobietki !!!!!!

witam sie z rana
jejku ja całą noc przespałam nawet do wc nie wstałam szok normalnie, ale rano o 9 obudziły mnie silne skurcze krzyżowe i juz się bałam, ze się zaczęło, ale ustały :)

Trzymam kciuki za rozpakowywnie sie dziewczynek ja zmykam jeszcze do wyrka:)

Witam w niedzielny poranek!
Noc tragedia, szkoda gadać, dobrze że miednicę mam w całości bo już myślałam że mi ją na kawałki rozerwało. Zdecydowanie wolę sprzątać niż spać. W pozycji leżącej jest okropnie. Ale dość tego. Nowy dzionek dzisiaj i nie ma upału jupiii :rofl2::rofl2::rofl2:

Cosya spokojnie już nie długo! Może dzisiaj będzie lepszy dzień. Pomyśl, że za niedługo urodzisz i będziesz miała przy sobie cudownego Dzidziołka, i razem będziecie sobie w nowym mieszkanku. Tulam Cię!

kasia2506 może i Ty dzisiaj będziesz szczęśliwą mamusią. Trzymam za to kciuki!

Zmykam już, dzisiaj mamy w planach obiad u teściów i urodziny mojego chrześniaka. Do wieczora i miłego dnia życzę wszystkim sierpnióweczkom!

reklama
Dzień Dobry niedzielne :-)
kasia2506 - nie rodzę we Wrocławiu, ale w Lubinie. Chciałam rodzić na Brochowie, ale akurat remont, więc zdecydowałam się na Lubin, gdzie mam rodzinę. To, że mam cc sprzyja, nie muszę się stresować drogą, tylko zdążyć na umówiony termin.
Bombusia - mega gratulacje za błyskawiczną akcję :-)!!!!
Deszcz leje, a ja powoli rozkręcam ten OSTATNI DZIEŃ CIĄŻY. Jutro cc. Boszzzz jak to długo trwało, 9mcy, a mi się wydaje, że 9 lat. Już nie pamiętam, jak to jest być sprawną, pełną energii i mobilną. Heh, pewnie niedługo zapomnę, jak to jest leniwie i w ciszy sączyć kawkę i klikać przy śniadanku. Jak mnie Mały weźnie w obroty...:-D
No nic, trzeba się nieco skupić, żeby dom zostawić jako tako, przygotować wszystko dla Królewicza Karola, żeby mój A. nie musiał w popłochu robić demolki w szafach ;-) Dobrej niedzieli życzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry