Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja tam bym się bała ...Anecia podobno można zrobić ten posiew w razie potrzeby "ekspresowo" w szpitalu... wynik jest w 15 minut więc nie martw się
mam jeszcze zdjęcie od Fiuufiuu ale nie umiem na ten cholerny komp przesłać ze swojego "inteligentnego" telefonu, widocznie jest za inteligentny.. muszę przesłać na inny i dopiero wtedy przez kabel na kompa (bo do tego swojego nie mam kabla)... ale zrobię to wieczorem.. maluszek ma sine oczko i cały policzek....chyba że któraś ma mozliwość szybszego wstawienia to mmsa mogę wysłać...

brzuch momentami zaboli, że oddychać nie idzie ale 2 razy na godz i cisza tssss

wiec zaraz bede sie farbowała
potem moge rodzic.
Ehhhh więc znowu uciekam, tym razem na herbatkę z rodzicami na ogródek a później znowu tu looknę czy są nowe wieści 
mąż mnie wziął na lodyogólnie korzystam póki moge i jem to czego nie bede mogła po porodzie
ciekawe jak tam moja waga
Kaszel mam masakryczny , na szczescie gardło przestało juz bolec
no i znalazłam moją farbewiec zaraz bede sie farbowała
potem moge rodzic.
U mnie na razie brzus boli, ale tak to nic poza tym![]()
Heheh a co do włosó to ja teraz normalnie codziennie myję żeby w razie wyjazdu na porodówkę nie jechać z takimi tłuściochami
A Ty farbuj u uciekaj w takim razie rodzić ;-) 
Witam i ja dzisiaj. Jestem po wizycie i niestety Amelka nie wybiera się jeszcze na świat. Jest wysoko i wszystko zasklepione. Główka 9,6 cm. Wód płodowych jest w dobrej ilości. Mój lekarz woli jednak abym wylądowała już w szpitalu i miała stały nadzór. Może dlatego, że pierwszego dzidziusia poroniłam, nie wiem. Od jutra lub poniedziałku zniknę z forum. Szkoda, no.
Muszę dziś zakupić gazety do czytania i książkę. Wyląduję na patologii i wolę mieć uszy wyłączone :-)