martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Sara dokladnie tak samo - o 18 zaczyna i ok 21 konczy koncerto-marudzenie i trzeba sie Nią caly czas zajmowac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak tak wszystko sie zgadza.. teraz musze go obserwowac.. moze nawet na dwa dni odstawie witaminy zeby zaobserwowac jak je, bo nawet teraz to sie strasznie pręzy..no bo mleko modyfikowane, to wlasnie mleko krowie, tyle ze zmodyfikowanejak dziecko ma nietoleracje, daje sie specjalne mleka (zwykle na recepte) na innej bazie niz mleko krowie.
a ja daje KiD od 2 tygodni i Sara robi aż za dużo (tyle że chyba ma wzdecia), tylko ze daje tez Dicoflor bo brala antybiotyk, a te wszystkie probiotyki daja wlasnie takie dziwne historie (a to juz trzeci z kolei) :/
ee to nie tylko mój sie pręzy.. wiem ze D3 jest bardzo potrzebna by sie ciemiączko zrosło..Pajeczko ja podaję od 2 tygodnia witaminkę K i D i powiem CI, że zauważyłam to samo, że maleństwo źle się po nich czuje, ma wzdęcia, wygina się...z witaminą K ja jestem za podawaniem bo tu nie chodzi tylko o zaburzenia krzepliwości, ona ma mnóstwo pozytywnego działania, a w mleku matki nie jest jej wystarczająca ilość...Kochana, a co do kupek to najpierw jest ich mnóstwo później 2,3 na dobę
...
NEktarynko mnie się wydaje, że to po tych witaminach, ja dam po jednym opakowaniu i w tyłku mam te wymysły, kurcze...
Niuunia ja własnie zrobiłam 3 dni przerwy i mały ślicznie kupkował po 6-7 kupek na dobę wczoraj podałam jest 13:40 a mały kupy nie zrobił od wczoraj. Wale te witaminy i ich podawać nie będę.
Bombusiu u mnie ten sam problem niestety![]()
Krótki, ale ważne, że był...Ehtele a ja czytam, ze w tym leku cebionmulti jest witamina D3.

i ma 63 cm
. rozwija sie siwetnie. lezac na brzuszku mocno podnosi glowke i obraca nia w dwie strony. jak widzialam co lekarz robi z Olivierkiem myslalam ze padne

podnosil go za dwie raczki, za dwie nozki, potem za raczke i nozke, masakra. dostal wit K i to tyle co do tej witaminy, wiecej nie dostanie. ja daje tylko wit D. Mowilam mu, ze dajemy malemu herbatke koperkowa, a on - a po co??
gdyby niemowlaki mialy pic herbatke, to z jednego cycka plynelo by melko, a z drugiego herbata 

nie wiem co mam o tym myslec, ale i tak dajemy mu. lepiej mu sie odbija i robi kupke 

chcialam recepte na Sab Simplex, a on - po co?? ma kolki?? ja ze nie bo mu dajemy Sab Simplex. a on, ze wszystkie te rzeczy maja rozne substancje w sobie i po co to maluchom?? znowu zonk 

- dziewnie jakos. a to jeden z najlepszych pediatrow w hh. naprawde nie wiem co myslec. zrobilismy termin na usg bioderek - tu musi byc do 6 tyg. i czeka nas tez pierwsze szczepienie po 6 tyg
a Wy dziewczyny w jakiej temperaturze kapiecie maluchy?? polozna mowila nam ze 37 st, a lekarz wczoraj ze max 32-33 st. nie moze byc cieplejsza, tak samo jak temperatura w pokoju, w ktorym maluchy spia - od 18 do 21 st. i badz tu madry. kogo sluchac?? ethele - ciesze sie, ze juz jestes i ze wszystko dobrze:-):-):-)
Oczywiście żartuję, ale cóż można poradzić...ja niestety za krótko jestem z Olkiem i jeszcze nie wiem jaki ma schemat dnia, kiedy je i śpi. Żadnej regularności nie zauważyłam...Chyba zacznę sobie zapisywać o której je, śpi żeby wypracować rytm...
Ehtele a ja czytam w necie, ze w tym leku cebionmulti jest witamina D3 i że jak podaje sie inną wit. D3 to trzeba to skonsultować z lekarzem, bo może to powodować hiperkalcemie, cokolwiek by to znaczyło hmmm![]()
Teraz 4800...no ale krótszy jest...

A czemu musisz mieć receptę na sab simplex???? w aptece internetowej mozna zamówić, ale pewnie u Was jest inaczej co?....fajnie, ze synus rośnie, pewnie droże mu dajesz
!!!.....co do kąpania ja zawsze sprawdzam ręką, woda jest sporo cieplutka i Alanek nie płacze więc zdałam sie na instynkt