Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Później zakupki, robienie pierogów z mięsem, pójście po Basię do przedszkola, a na koniec zachciało mi się jeszcze robić ciasto
Dobrze, że mała śpi, to mogę sobie na to pozwolić
Co prawda co chwilę dzisiaj chce jeść i nic tyko ją karmię, ale po każdym cycaniu zasypia

troche mnie nie było ,ale niestety u mnie nie było ciekawie a wiec nastepnego dnia po porodzie dowiedzielismy sie ze nasza córeczka ma wade serduszka która zagraża jej życiu ,zostala przewiezina do szpitala dzieciecego,wtedy świat nam sie zawalił ,tam leżała cały weekend ,pod monitorem akcji serca ,czekaliśmy na wieści co dalej ,w poniedziałek zapadł wyrok ze konieczny jest zabieg aby nasza Maja mogła żyć we wtorek przewieźli nas do centrum zdrowia dziecka tam też 17 wykonali małej zabieg przez pachwine rozszerzajac zwężoną częśc ,zabieg trwał 2 godziny był bardzo trudny ale wszystko sie udało 6 dni po zabiegu wyszłyśmy do domu teraz jesteśmy razem i nadrabiamy stracony czas ,w szpitalu Maja lerzała 2 tygodnie a ja biegałam od niej do Kuby który bardzo teskinił ,przepłakałam wiele nocy najgorzej było wracać do domu i patrzeć na puste łóżeczko w którym przecierz miało lerzeć dziecko .