Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Natka, Bogusia - wszystkiego najlepszego dla kolejnych roczniaków!!!
Andzia - tort śliczny, ja w torta chcę się w weekend pobawić
Pajka - super, że Sebuś tak pięknie śpi, a dla Aniołka
[*] to prawda, że łatwiej Ci bo masz Sebusia, mimo wszystko ja mam nadal tak, że cały czas mam jedno dziecko za mało. Sprawdź może sobie toxoplazmozę, zęby, mocz, morfologię, chlamydię - zrób podstawowe badania zanim zaczniecie kolejne staranka. Ja np. muszę pilnować progesteronu, bo mam za niski i mój organizm odrzuca ciążę, gdyby nie luteina Adrianny by ze mną nie było.
Agulek - pogoda Wam mocno przeszkadza w budowie?
Roseann - zerknę sobie zaraz na allegro.
Acha a u nas
- Adrianna chodzi, trzy kroczki już zawsze, jak sama się sobą zajmuje to maszeruje po całej kuchni, pokoju, ale nie śmiem Jej przeszkadza.
- idą zęby jak nic, dziąsła tak napuchnięte, że masakra, dolne dwójki i tak jakby czwórki jeszcze się pchały dolne i górne
- 31.07 wyprawiamy roczek dla rodziny, a 4.08 spędzamy sobie czas razem, w trójkę
EDIT:
Roseann - no i zakupy przed chwilką poczyniłam, ale teraz sobie myślę, że następnym razem, powiem Ci co chce i zdejmiesz mi to i ominie Cię prowizja allegro, jeśli byś tak chciała![]()
Roseann -
Od kilku dni jest mi smutno, bo odeszła od nas Zosieńka, dzisiaj był Jej pogrzeb. Dzielnie walczyła z rakiem od 6 m-ca życia. Wygrałaby, gdyby wróg nie okazał się aż tak silny. Bóg chciał inaczej. Takie historie nie powinny być pisane, nie powinny nigdy się wydarzyć. Taka mała istotka, a tak wielu z nas dorosłych pokazała co to życie. https://www.babyboom.pl/forum/mozes...stoma-zlosliwy-nowotwor-mojej-coreczki-50496/
Muszę tego bardzo pilnować, niestety.
Dzisiaj aż czopka Jej wsadziłam i po 10 minutach zasnęła, ale żałowałam, że wcześniej tego nie zrobiłam, bo by sobie dziecię już dawno spało. W każdym razie pół dolnej prawej dwójki jest przebite, mam nadzieję, że w kolejnych 24h przebije się do końca. Teraz jeszcze lewa dolna dójka i kły nam idą, a z tymi ponoć jest ciężko