Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja juz widze te klotnie, wojny i porozrzucane skarpetki
matko same jajka w domu
. i tak sobie patrze na moj suwaczek i
coraz blizej nieczego tak sie nie boje jak ......porodu
. w sobote mialam wstepne spotkanie z polozna ktora bedzie przychodzila do mnie po porodzie ciesze sie bo to polka ktora w dodatku ma 4 dzieci wiec doooooswiadczenie ma jak nic
no i nie uwaza ze mama ktora nie chce karmic piersia jest wyrodna matka jak juz kiedys pisalam mam watpliwosci co do karmienia piersia drugiego bobasa na dzien dzisiejszy moje postanowienie jest takie jesli bede miala mleczko jak ostatnio ( morze mleka) to sprobuje ale jesli zauwaze drobny znak ze starsze dziecie na tym cierpi to odstawiam mlodszego od piersi chyba ze mleczka nie bedzie to problem rozwiazuje sie sam ale do porodu to pewnie jeszcze 100 razy zmienie zdanie. moja sasiadka urodzila w zeszlym tygodniu synka i ma straszne problemy z karmieniem ...nie ma mleka odciaga po 30-40 ml , siedzi biedna po 30 mniut z tym laktatorem
i nic z domu ruszyc sie nie moze bo jak nie przystawia do piersi to pompuje i tak w kolko ...to nie dla mnie a juz na pewno nie jak jest w domu jeszcze jedno dziecko. no to se ponarzekalam.
. a tak to caly dzien rozrabia, biega itd. no i ulubione jego slowo "jeszcze" jak mu daje jesc to wola "jeszcze"
tak samo ja cos pije albo sie czyms bawi to jest takie slodkie
ale najlepsze jest ja go przewijam i wola "gacie - pampers"