reklama

Sierpień 2010

hej
Wczoraj tylko troszke napisalam wiec dzisiaj sie postaram wiecej ...
rosean: gratulacje dla Mai ze woła siii :)

Luizka: Widze ze udany dzien od rana:) No i dobrze ze udało wam sie dostac tak szybko na rehabilitacje :)

Madzia: zapracujesz sie:) Oby szef szybko zmądrzał bo wykonczy was...

A u nas dzisiaj tez wszystko ok Wiki sie zmadrzyła i nie chce spac w łóżeczku tylko u nas w łóżku.
Pozdrawiam...

reklama
Super Pajko bardzo sie cieszę, że z dzidzią ok. Widzisz niepotrzebnie się negatywnie nakręcalaś. To na kiedy masz termin?
Mały dzisiaj ni z gruszki ni z pietruszki zaczął gorączkowac, ubieramy sie na dwór, nagle zaczął ryczec no i okazało sie że ma 38.4. Innych objawów jak narazie brak. Ręce opadają..

Super Pajko bardzo sie cieszę, że z dzidzią ok. Widzisz niepotrzebnie się negatywnie nakręcalaś. To na kiedy masz termin?
Mały dzisiaj ni z gruszki ni z pietruszki zaczął gorączkowac, ubieramy sie na dwór, nagle zaczął ryczec no i okazało sie że ma 38.4. Innych objawów jak narazie brak. Ręce opadają..

termin mam na 16 wrzesnia:) zdrówka dla synka

Witam,
ja dziś jestem pierwszy dzień na bezrobociu :-( gość, który mi zawracał głowę żebym przyszła do pracy okazał się totalnym burakiem. Nawet nie miał odwagi zadzwonić i powiedzieć, że sprawa nieaktualna, tylko majster zadzwonił do mojego M...żenada i totalny brak kultury....szkoda słów...Marcin szaleje w domu, bo straszne nudy jak się nie wychodzi na dwór :-( zwłaszcza, że jest sporo śniegu i lekki mróz, więc świetna pogoda...no ale cóż, jak trzeba siedzieć w domu, to trzeba.
Misssi zdrówka dla Małego!
kaarolina Marcin w nocy przychodzi na cyca do nas do łóżka i już Go nie odkładam do łóżeczka. Czasami jest to 1:30, a czasami 4:30 ale już się nie mogę doczekać kiedy prześpi całą noc ;-)
roseann gratki za siii, my mamy teraz dziwny okres, bo mówi sii ale często oszukuje albo wstaje z nocnika i robi siii np na dywan lub łóżko ;-)
luizka dobrze, że rehabilitacja już niebawem :-)
Miłego dnia!

agulek: nasza Wikunia jak jest chora to cała noc spi z nami. A teraz jak spi w łóżeczku to sie budzi co jakis czas. A od dzisiaj spróbuje ja połozyc na drugie łóżko bo sa dwa w pokoju i zobaczymy czy bedzie lepiej spała..

Pajka- super ze z dzidzią ok:)
Missi - jak mały??

Dzis bylismy przed poludniem na godzinke na dworzu maly pobawil sie z kumplami na placu a potem w domu padl i spal 3 h;) Dzis wraca M wreszcie ;) Kurcze taka pogoda mrozna to chociaz troche sniegu dla dzieciakow mogłoby spaść :( A my od pon rechabilitacja 2 tygodnie jezdzenia a pozniej nastepne skierowanie troche mnie przeraza codziennie isc taki kawal na przystanek bo tu takie polne drogi wiec niewygodnie sie jedzie ..ale mam nadzieje ze jakos to bedzie::tak:A tak to nic nowego rozwazam od wrzesnia pojsc na studium wieczorowe rechabilitacja i masaż ale ciagle sie zastanawiam czy wieczorowe czy zaoczne.

kaarolina trzymam kciuki za staranka, może się udało? Pewnie na dniach się okaże? A jeśli chodzi o Wiki, to może faktycznie w drugim łóżeczku będzie Jej się lepiej spało.
A ja się jakoś dziwnie czuję...tzn psychicznie...jakiś dołek mnie łapie :-( i dodatkowo muszę siedzieć w domu :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry