Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mysle ana_w - ze zdecydowalabys sie gdybys miala juz takie problemy, trdno jednak sobie to wyobrazic kiedy wszystko jest latwiejsze. Ja w pierwszej ciazy nigdy nie pomyslalam ze bede w gronie kobiet majacych problemy z donoszeniem ciazy. A jednak i wtedy czlowiek zaczyna myslec juz inaczej. Najpierw trzeba sie pogodzic z faktem, pozniej zaczac probowac i tak w ostatecznosci pogodzic sie ze moze to nigdy sie nie uda- ja tak zrobilam, zrozumialm co dla mnie znaczy moj maz i ze tak naprawde to najwazniejsze zebysmy szczesliwie razem przeszli przez zycie i wtedy latwiej bylo podjac nastepna probe- udalo sie- chociaz jak pisalam nie bylo latwo...mamusiu ze Stanow, dzielna jestes, ja pewnie wiedzac na poczatku, ze moja ciaza bedzie skomplikowana nie zdecydowalabym sie na dziecko. Ale ja z tych co zwyklego pobrania krwi sie boja.
Nie cierpie ingerencji w moj organizm a ciaza to niestety taki czas, ze trzeba pogodzic sie z niektorymi procedurami.
dziewczyny ja mam 26 lata a lekarka mi proponule badania prenetalne
dziewczyny zauważyłam różowo w środku i lekkie plamienie i się wystraszyłam, co to może być???? zbiera mnie na płacz ze strachu normalnie bo czytałam, że to nie dobrze![]()
Czesc dziewczynki zamiescilam kolejna fotke z dzisiejszej wizyty.. bardzo mnie rano brzuch bolał jak na @ i sie bardzo wystraszyłam, pojechałam do lekarza okazalo sie ze wszystko w porzadeczku, serce bije, ale nie uslyszalam jego.. fasolka ma 5,6mm i wychodzi ze to 6w2d.. czyli opozni sie pewnia data na 29 sierpnia.. ale to sie jeszcze okaze w praniu..
pozdrawiam
Qwas daj znac co i jak.. ale odnosnie plamien jak sie pojawaja to szybciutko do szpitala..

Pajkaa a dlaczego lekarka proponuje ci prenatalne? Choroby w rodzinie?
Ja nie widzisz powodu zeby je robic- odmow. Przypuszczam, ze musialabys za nie zaplacic z wlasnej kieszeni.