reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam dziewczyny mnie dzisiaj cos pobolewa brzuszek na dole po jednej po drugiej stronie nie wiem czy to normalne moze to moja macica mam w tylozgieciu i sie prostuje .wzielam nospe i przeszlo ale caly czas mam dziwne uczucie

Wydaje mi sie że to normalne bo terz tak mam nieraz chyba musimy sie po prostu przyzwyczajic :tak: ale już nie dlugo

Mnie czasem także pobolewa podbrzusze, ale to normalne , bo przecież wszystko tam się powiększa, rozciąga :-) Oczywiście zawsze warto zasięgnąć rady lekarza :tak:

Hej dziewczynki dołączam się do mamuś sierpniowych:) Dopiero teraz bo jakoś czasu nie było i weny...
Termin mam na 12 sierpień:)))
To już moja druga ciąża poprzedni Aniołek niestety odszedł od nas w połowie 2009... Ale teraz podobno jest wszystko ok:)
Pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję wszystkim przyszłym Mamusiom!!!:-D

Witaj i gratuluje mamy bardzo bliskie terminy ja mam na 13 :-)

ja cwicze w domu joge dla kobiet w ciąży i narazie mi wystarczy. poszlabym na jakies zajecia, ale gdybym miala z kim, bo samej to tak smutno ;)
pewnie jak sie zrobi nieco cieplej czyli w marcu zaczne chodzic na basen, bo poniewaz miewałam problemy z pęcherzem w trakcie mrozow, wole teraz nie ryzykować.

martuśka85 ja też się zastanawiałam nad jakimiś zajęciami, ale jako że sama nie mam wystarczającej motywacji więc też z towarzystwem byłoby mi raźniej :tak: może za pare tygodni, jak będziesz chciała, to poszukamy czegoś wspólnie :-)

martuśka85 ja też się zastanawiałam nad jakimiś zajęciami, ale jako że sama nie mam wystarczającej motywacji więc też z towarzystwem byłoby mi raźniej :tak: może za pare tygodni, jak będziesz chciała, to poszukamy czegoś wspólnie :-)

też bym wolała z kimś więc chętnie przylącze się do poszukiwań :tak:

o, pewnie że tak :))
byłoby super. tylko najpierw musze sesje ogarnąc, potem jade do domku na jakies małe ferie, a potem jak najbardziej :]

Dziewczynki, zrobiłam funkiel nówkę listę sierpniówek - bez komentarzy, żeby już na czysto było. Poprosiłam także Elżbietkę (moderatorkę), aby ją przykleiła na górę. Czekam na odp. :tak: Zmiany w terminach w razie co poproszę w starym wątku z listą lub na pw, to będę edytowała :tak:

nooo, piękna ta nowa lista:tak:

Mnie też coś dzisiaj kłuje w podbrzuszu:dry:

o, mnie tez. ale minimalnie. moze od tego, ze w nocy obudziło mnie parcie na pecherz i cholerny ból. musialam mocno spac i wczesniej nie czuc.

reklama
Dziewczynki, zrobiłam funkiel nówkę listę sierpniówek - bez komentarzy, żeby już na czysto było. Poprosiłam także Elżbietkę (moderatorkę), aby ją przykleiła na górę. Czekam na odp. :tak: Zmiany w terminach w razie co poproszę w starym wątku z listą lub na pw, to będę edytowała :tak:

no ,no śliczna ta nowa lista :tak::-):tak:

Do góry