Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam pojecia o badaniu przeziernosci(choc tu na forum sie nieco uswiadomilam)lekarz pow, ze kolejne Usg bd jak juz dziecko bd mialo wszystkie kosci wyksztalcone, to za jakies 2 miesiace sprawdzi czy wszystko ok, na grupe krwi dostalam dopiero skierowanie i to za 2 tyg bym je miala robic, zadnych badan toxo
poza tym musialam isc na szybko do innego lekarza 2 tyg temu bo mialam jazde w pr i potrzebowalam L4(z trudem dotsalam)to dostalam dopiero fotke i materialy dla kobiet w ciazy...moj lekarz tego nie ma
Ja nie dostalam zaproszenia:-(Wiecie co? ja musze koniecznie zmienic lekarza!Dobrze, ze ide na wizyte prywatnie we wtNie mam pojecia o badaniu przeziernosci(choc tu na forum sie nieco uswiadomilam)lekarz pow, ze kolejne Usg bd jak juz dziecko bd mialo wszystkie kosci wyksztalcone, to za jakies 2 miesiace sprawdzi czy wszystko ok, na grupe krwi dostalam dopiero skierowanie i to za 2 tyg bym je miala robic, zadnych badan toxo
poza tym musialam isc na szybko do innego lekarza 2 tyg temu bo mialam jazde w pr i potrzebowalam L4(z trudem dotsalam)to dostalam dopiero fotke i materialy dla kobiet w ciazy...moj lekarz tego nie ma
![]()
Witam dziewczynyOd jakiegoś czasu "podczytuję" Was a teraz chciałabym dołączyć.

Dziewczyny odnośnie upławów-macie je??
Bo ja całą poprzednią ciążę miałam i teraz też.Są takie lekko żółtawe czasem się zdarza, że są gęste ale z reguły takie wodniste, że mam ciągłe wrażenie mokrości w majtkach.