Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) i cieszę się, że wam (w większości) pierwszy trymestr mija wzorowo! Czego nie mogę powiedzieć o sobie :-(Witaj, przede wszystkim gratulacje :-)Witam Sierpniowe Mamuśki
Pozwolicie, że dołączę do grona.
Przeczytałam wiele postów z tego wątku (ostatnie narobiły mi niezłego smaka na wasze potrawy) i cieszę się, że wam (w większości) pierwszy trymestr mija wzorowo! Czego nie mogę powiedzieć o sobie :-(
Od ostatniej wizyty u gina (tj. od ósmego tc) biorę luteinę, bo mam zbyt krótką i miękką szyjkę..... Od początku boli mnie podbrzusze, choć nie plamię.
Za cztery dni mam kolejną wizytę u gina i zobaczymy, co dalej.
Oby do sierpnia!

No i znów zaczynamy robić sobie smaka;-)
Iwcik, sałatka z kapustki pekińskiej z kurczakiem....mniamiiii...
Mi także smakuję rzeczy, których wcześniej nie lubiłam, a część tych co lubiłam, to teraz na nie patrzeć nie mogęUroki ciąży
![]()
Witam Sierpniowe Mamuśki
Przeczytałam wiele postów z tego wątku (ostatnie narobiły mi niezłego smaka na wasze potrawy) i cieszę się, że wam (w większości) pierwszy trymestr mija wzorowo! Czego nie mogę powiedzieć o sobie :-(
Od ostatniej wizyty u gina (tj. od ósmego tc) biorę luteinę, bo mam zbyt krótką i miękką szyjkę..... Od początku boli mnie podbrzusze, choć nie plamię.
Oby do sierpnia!

O dziecko staraliśmy się 3 lata, przy braniu luteiny po owulacji w ten sposób najprawdopodobniej utrzymałam ciąże
:-) Ja wyczytałam na ulotce, ze luteinę powinno się brać nieprzerwanie do 17-18 tygodnia ciąży, ale o tym to już lekarz decyduje.
Na pewno nie powinno się jej odstawić z dnia na dzień, tylko stopniowo
Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze
:-)

Ale do Ciebie kawałek drogi jest :-(
Mam już dosyć miasta. 
Witam Sierpniowe Mamuśki
Oby do sierpnia!
mój nick wskazuję na to, że jestem do tego zdolna... przyszedł teraz Tobi i nawet nie miałam siły się z nim porządnie przywitać..a teraz chcemy jeszcze iść na zakupy... babcia znowu płaczę, bo rozstawiam po katach.. ja się wykończę