reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
:-):-)

U mnie pogoda piekna, wszytsko pieknie zakwitlo, ahhhh:):)

Niunia- 3 dni szybko zleca, trzymaj sie kochana.

Ja mam dzisiaj wizyte kontrolna zeby sprawdzic czy ta moja nieszczesna szyjka sie nei skrocila.Po cichu licze, ze wszytsko jest ok i wkoncu bede mogla wyjsc z domu bo swira dostaje:wściekła/y:
Co do czkawki to ja odczuwam ja bardzo czesto( myslalam, ze to mozliwe w pozniejszej ciazy a jednak).

Witajcie babuszki:-D:-D

Mimo, że szaro i buro to jakoś humor dopisuje;-) Choć jutro podobno śnieg z deszczem więc nie wiem czy to przeżyję:baffled: Przyjaciółka odwiedziła mnie rano, zjadłyśmy razem śniadanko, poplotkowałyśmy i czuję się jakbym powróciła do świata...;-):-)
Poza tym zjadłam makabryczną ilość czekolady i czuję się jak słonica..chłopaka noszę pod sercem a bez słodyczy żyć nie umiem:-p:-p

milusia83 słońce tak to jest jak wszystko się kumuluje...parę problemów połączonych tworzy jeden wielki problem...:-( ale wierzę, że po ciąży wszytskie dolegliwości miną, a my będziemy wyglądać i czuć się kwitnąco...:-D tego Tobie i sobie życzę...
no i strasznie się cieszę, że moja lista zakupowa się przydała:-D:-D:-D

Aguś czkawka? Jak najbardziej...pojawia się często..jest delikatniejsza od tradycyjnych ruchów i taka regularna więc z łatwością ją rozpoznaję;-)

Ciamajdka strasznie miłe to co piszesz, serce się cieszy...na prawdę fajnie, że na coś się przydałam...zresztą w ogóle to forum to niezastąpiona sprawa..tylko kobiet w ciąży w jednym miejscu, które najbardziej się rozumieją...:-):-)

Mf-22 jeszcze raz dziękuję...takie ciepłe słowa...polecam się oczywiście na przyszłość;-);-)

cayra1984 świetny tekst:laugh2::laugh2::laugh2: a ten skarbuś, który stoi przed blokiem to jakiś świeży nabytek, że taka miłość ogarnęła męża????:-D:-D

AgaS-78 cieszę się, że u Was wszystko dobrze...

Bombusia jak po wizycie???:-D:-D

Niuunia zgadzam się z dziewczynami jak ciągle boli i brzuszek się napina to lepiej się zobaczyć z lekarzem...

marulka no i do prysznica można kupić RONDO KĄPIELOWE, coś jak kapelusz, który chroni oczka dziecka przed zalanie...podobnież dzieci to kochają...zresztą produkt sprawdzony przez SUPER NIANIĘ heheheh:-):-):-)
U mnie łazienka wcale nie taka wielka ale upchaliśmy...

monika373
po prawej str na ekranie jest ikonka klawiatury możesz tam kliknąć i wybrać odpowiedni język..

Pajkaa najważniejsze, że jest zgoda i że mąż czuje się lepiej...:-)można więc kontynuować remoncik pokoiku:-):-)

NIUNIA
właśnie doczytałam...to dla dobra Twojego maluszka. TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martitak i za Twoją wizytę trzymam kciuki oby szyjka się nie skracała...daj znać jak wrócisz od lekarza!!!!!.

Ostatnia edycja:
Niuunia na pewno lepiej w szpitalu gdyż będziesz pod obserwacją, a i zalety są tego bo na bieżąco popodglądasz maluszka i na pewno i Ty i lekarze będziecie bardziej spokojni....

Martitka trzymam mocno kciuki, oby wszystko było dobrze.....

A przed chwilą się dowiedziałam, że żona mojego braciszka urodziła o 4 tej zdrowiutkiego Szymona:) Oj jak cudownie, wiem, że ona nie mogła się już doczekać tego porodu, bo było jej bardzo ciężko......O 19 tej odeszły wody o 3 pojechali do szpitala, a o 4 tej był już Szymuś. Dowiedziałam się dopiero teraz bo mi tel. wczoraj się rozładował i nie wzięłam do biura ładowarki - echh, przybiegł mój tatuś z newsem:)

witam u mnie pada deszcz:no:, teraz wiem dlaczego tak dobrze się spało:-)

martitka trzymam kciuki za twoją szyjkę:) mam nadzieję że będzie wszystko ok.
niuunia to dla twojego dobra, pociesz się tym że to tylko 3 dni i że szybko miną.:-)

wszystkim które mają dziś wizyty powodzenia i żeby z dzidziulkami było wszystko ok;-)

milusia jak super :D:D:D takie wieści są zawsze (nie wiem jak dla was, ale ja od kiedy mam dziecko to tak mam) super wiadomością... aż się gęba sama cieszy :D

ehtele ależ moje dziecko ma napuszczone wody po swoje pachy, także żaden prysznic nie wchodzi w rachubę... ma przyczepiony do kabiny koszyk na zabawki i tam plumka sobie z kaczuszkami i rybkami, a płukanie głowy to walka ale wykonalna i bez wielkiej histerii ;) nie ukrywam że był moment, kiedy myslałam o tym rondzie ale chyba nie skorzystam - póki daje sobie coś tłumaczyć próbuje perswazji ;);)

Milusia super wiadomości:-D:-D Ojjj teraz na świeżo musisz chłonąć od mamusi wszystkie informacje:-p:-p Pewnie Darek będzie teraz ojcem chrzestnym????

Marulka
oczywiście póki mamusia jest autorytetem perswazja działa:-D:-D extra...

aaaa doszły literki do pokoju Olka...macie zdjęcia na wątku o pokoju:-p

reklama
Aga_Natalia zatkany nos i krwawienia to niestety koszmar dla kobiet ciężarnych. Ja na szczęście nie krwawię z nosa, ale to uczucie zatkania jest okropne, śpię naprawdę w dziwnych pozycjach żeby mi się dobrze oddychało. Jeżeli masz tendencję do krwawień zastosuj Cyclo3 forte i rutinoscorbin - powinny wzmocnić naczynka.

Do góry