Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej sierpnióweczki
Aga Natalia - trzymam kciuki, daj znać jak coś będziesz wiedziała
bogusia007 - a tak z ciekawości do jakiej szkoły rodzenia chodzicie? weź sobie dziś aparat na te zajęcia z kąpieli - u nas było dużo śmiechu, zwłaszcza jak prawie wszyscy chcieli "dziecko" otrząsnąć z wody po kąpielia położna "nie trzepiemy dzieckiem"
Ehtele - na pewno młody ułożył się inaczej, nie stresuj się niepotrzebnie, zobaczysz że w najmniej odpowiednim momencie sprzeda ci takiego kuksańca że aż podskoczysz
polianna - u mnie na plamy króluje vanish w płynie - zalewam bezpośrednio plamę i zostawiam na godz, a jak są jakieś upiornie wredne to można zrobić taką pastę z vanishu w proszku z wodą i nasmarować - zostawić na dość długo, innych sposobów nie znam
Ja mam kolejną noc pod znakiem skurczy łydek, ale dziś tak mnie chwycił że normalnie płakałam, tak mi wygięło nogę a najgorsze że nic nie mogłam z tym zrobić, normalnie chociaż można to jakoś rozruszać a tym razem wysztywniło wszystko, ból nieziemski i jeden skurcz za drugim ;-( jak już myślałam że odpuszcza to łapał następny. Nie mam już siły...
Dziś chyba pójdę na rynek poszukać szlafroczka do szpitala i może jakąś koszulę. Miłego dnia brzuchatki
Ale już koło 12 jest spoko
Zaraz wybywamy z Basią na spacerek, po drodze do mojej pracy (jeden "filozof" będzie zaliczał piąty raz ten sam sprawdzian-wczoraj podłożył gotowca
)

więc przynajmniej szybko i z głowy.