Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a czuję się nadal fatalnie, głowa boli jak cholera, nos zatkany, kicham jak szalona...
Nie daję rady - jestem wykończona - Może Olek to czuje i dlatego jest spokojniejszy?
Chyba muszę wstać i zrobić sobie rosół, może on pomoże...
Na który się ostatecznie zdecydowaliście? :-)
a za cesarskie cięcie 1000zł!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście rozpoczęłą się dyskusja, w końcu to cesarka powinna być "droższa" Położna przyznała, że rzeczywiście to głupie ale tak właśnie jest...Więc zaufaj lekarzowi, na pewno chce dla Was dobrze:-)

aaa gardło mniej boli, ale i tak umieram...
Przynajmniej bezkarnie będę mogła tyle zjeść hehehKiedy dzwonicie do połoznych środowiskowych??? [/B]U sąsiadki (37tc) położna przychodzi w piątek, tą samą będę ja miała. Zastanawiam się czy od razu jej nie zaczepić. Podobno spisuje wszystkie dane itd... może warto już sobie "zabukować"? W końcu to tylko mieszkanie obok a będzie miała "z głowy". Co sądzicie?

Głupia w tym temacie jestem...chyba mój szpital zgłasza do przychodni, że urodził się dziecko i wtedy ona niespodziewanie przychodzi... kurczę nie wiem jak to jest, ona w ogóle musi przyjść??

ja na to "yyy..tak, tak.." bo glupio mi bylo powiedziec, ze przeciez nic pan nie mowil wczesniej, wiec myslalam ze nie musze... od razu polecialam do apteki i kupilam feminatal n. troche sie przerazilam, no ale teraz juz nic nie poradze.. czy ktoras z Was tez nie brala witamin?Polianno,a przy pierwszej córci nie było problemu z chrztem??? Czy dopiero będzie chrzczona???
Bogusia007 Twój brat będzie mógł być chrzestnym, nie szkodzi, że jest po rozwodzie, pójdzie do kancelarii parafii i poprosi o kartkę, ze moze być chrzestnym (oni przecież nie sprawdzają w USC czy ktos rozwodnik) także nie powinno być problemów, wiem, bo znam osoby po rozwodzie co chrzczą.
Pajka wózek miooodziooo, jeśli ten kolor to dla mnie bomba![]()
ja poscieli do wózka nie kupuje kocyk śpiworek wystarczy
co do położnej..ja dzwoniłam do swojej ze szpitala w dniu wyjscia że jestem po porodzie..a ona mi powiedziala kiedy przyjdzie
co do chrztu moja córcia urodziła sie 31 a że u nas chrzty sa w ost sobote miesiaca chrzcilismy ja 26 nastepnego
ale jak widzę głónie chrzczą ok 3 miesiaca
a co odmawiania chrztu niewinnemu dziecku bo rodzice ślubu nie maja jest dla mnie chore nie chrzescijańskie w ogole..aż sie trzęsę..co ma dziecko do tego?
Ważne że rodzice chcą ochrzcic.
wymeczylam sie stracsznie ale zrobilam wszystko co mialam strasznie mozolnie mi to juz idzie
teraz chwilka relaksu
z BB i za chwilke musze przygotowac sosik do salatki na obniadek zeby ladnie przeszedl ( moja ulubiona slateczka z mozzareli, pomoídorkow, makaroniku i swieztukiej bazylii z pysznym sosem czosnkowo-cebulowym oj beda dzis podkolderniki-jadowite

) 

ale na pewno jest wyjscie z tej sytuacji. Ja mam inny problem z chrzcinami bo nie mamy wogole chrzestnych oboje z M jestesmy jedynakami:-( , znajomych to
e...e... i mamy strasznie malutkie rodziny w dodatku w Polsce no az plakac mi sie chce jak o tym pomysle