Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, bylismy wczoraj u lekarza, przepisała mu kropelki, i zleciła badanie moczu, wiec 8 bylam dzis w przychodzni i zasniosłam siuski ;-), Moj maly raczkuje jak szalony wspina sie na wszytskie meble i od wczoraj upodobał sobie komode i otwiera tam szuflady, musze zaopatrzyc sie w jakies zabezpieczenia, a i mam do Was pytanie czy któras z Was uzywa moze maty antyposlizgowej w wanience ? jak tak to jakie polecacie ? 

Jejku zazdroszcze ze wasze szkraby juz przemieszczaja sie no i co niektore podnoszaMoj wszystko inne robi siedzi turla sie ale z pelzaniem to kiebsko ale kazde dziecko ma swoj czas a szczegolnie on ma go wiecej przez chorobe z jaka sie urodzil przeciez to musze brac pod uwage
![]()
jeszcze sie nalatamy za swoimi dzieciakami
, a moja idzie ewidentnie moim tempem na szczescie z tego co mi mama mowila (zresztą mąż podobnie sie rozwijal) i tez sama nie pełza ani nawet nie siada, siedzi tylko jak Ją posadze. i dobrze, bo poki co jestesmy przed przeprowadzka i jak juz chyba pisalam, nie chce mi sie na 2 tygodnie mieszkania przystosowywac, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie sie nic dzialo do tego czasu grubszego 
poszukaj dobrze