Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i nie wiem co teraz,na razie to jestem w ciąży to i tak do pracy nigdzie nie pójdę.A u Ciebie jakie są powody niechęci do tego zawodu?
Hej dziewczyny, czytam regularnie co u Was, no ale na pisanie brak czasu. Pewnie nikt mnie już nie pamięta, no ale teraz będę na pewno pisac więcej.. Otóż w sobotę zobaczylam na teście dwie grube krechy - jestem do tej pory w takim szoku, że jeszcze nikomu o tym nie powiedziałm hehee nawet mężowi
Także kolejna sierpnióweczka 2010 będzie mamą 2012 :-)
pozdrawiam was serdecznie dzielne kobiety
Missi - gratulacje!!!
Anecia - my również odwlekamy, chcemy szczepić dopiero na wiosnę.
pajkoo - moje dziecko boso chodzi tylko w domu, trochę za zimno jest na bose pyty w taką pogodęmam wrażenie, że nie do końca się zrozumiałyśmy. chodzi mi o to, że wielu lekarzy i ortopedów poleca mniej więcej takie buty do nauki chodzenia ->Zobacz załącznik 392325
to są moim zdaniem butki nieodpowiednie dla zdrowo rozwijającego się berbecia, bo stopa jest skrępowana, mięśnie nie pracują. sztywny zapiętek to co innego niż usztywniona i unieruchomiona pięta. butki sebka są fajne, pewnie gabulski też by w nich chętnie śmigał. to jest normalny but a nie obuwie narciarskie.
u nas z myciem nie ma problemów, mały chętnie daje swoje dwa kiełki do szorowania, potem robi przechwyt szczotki i sam sobie gmera w buzi.
Czy tylko moje dziecko nie lubi mycia zebówA myjecie z pasta? bez pasty? My mamy Zel do zabków z ziajki ale nie ma znaczenia czy na szczotce jest pasta czy nie i tak dzioba nie otworzy.
Zmykamy do logopedy. Miłego dnia