reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

mala.di, dziwna ta lekarka, sama sobie przeczy, kaze karmic na zadanie, a jednoczsnie poleca ksiazke, ktora tego akurat nie pochwala... no i dlaczego niby masz jesc jak chory kotek, skoro z mala wszystko tip top? :confused:

reklama
Super, czeka mnie wizyta w szpitalu... od porodu cały czas było ok jeśli chodzi o krawiewnie, właściwie było już brudzenia, a od 2 dni kapała ze mnie żywa krew... a przed chwilą wzięłam prysznic i poleciało ze mnie z pół szklanki :/ nie wiem co jest grane, czuje się dobrze, nic mnie nie boli, a leci ze mnie tak jakby szew puścił, no ale dziś mija 4tyg więc to chyba poźno i już wszystko powinno być zagojone? Nie wiem, tak czy siak podjade wieczorem dopiero chyba że coś się pogorszy

Przepraszam że tylko tak o sobie ale się zmartwiłam trochę :( kurde i znów mi tam bede grzebać, aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl

mala.di, weź co to za lekarka, czemu masz ograniczać dziecku i sobie dostęp do witamin skoro nic się nie dzieje? Wiadomo pomidor to silny alergen i pierwsze m - c to może kg na raz niewskazane jeść, ale plasterek sparzonego, bez skórki kiedy mamy sezon i są niepryskane tak bardzo? Abo ser czemu nie, jakby miała mieć skazę białkową to już by miała.

goscha, jedź koniecznie. Moje upławy tydzień po brzydko pachniały i pojechałam, miałam badania ginekologiczne z wziernikiem, baaaardzo dokładne i usg i wtedy NIC A NIC nie bolało, więc się nie bój, musisz to sprawdzić.

Ostatnia edycja:
no wlasnie pomidory ja zawsze sparzone bez skorki, tak jak kazali w szpitalu.
i smazonego nie jem i wzdymajacych rzeczy. no ale zeby zadnego owocu, warzywa...?
sama nie wiem. świra mozna dostac. kazdy lekarz, inna opinia...
ona to uzasadnila tak, ze skoro mała placze jak sie ja tylko odlozy to moze ja brzuszek boli bo nie toleruje mleka na przyklad... albo czegos innego, i ze dlatego mam jesc jakbym chora byla.

Mart, na patologii masz wifi dla pacjentów jak coś też. tylko Ty sie w koncu tam wybierasz na oddzial czy czekasz w domu az sie zacznie? na porodówce też mi łapało neta, tylko ze moj telefon cos nawalal i moglam was tylko czytac, a nie moglam dodac wpisu ani wyslac wiadomosci...

Ostatnia edycja:
ona to ma tylko na bużce cos od kilku dni krostki wygladającego na potówki..zreszta pani doktor to widziala, wiec to chyba nie mogla byc ta charakterystyczna wysypka bo by ją lekarz rozpoznał..

mala.di No jesli to taka specyficzna szkola to :)

Mart81 Ja tez najpozniej w pon mam sie zgłosic na odziała :) Ale tak jak mówisz internet w telefonie :p

gosha_88 Współczuje krwawienia

A ja nadal w dwupaku wczoraj miałam skurcze co 8 min ale połozyłam sie i przeszło i teraz przy skrurczach nie tylko brzuch mi twardnie ale jeszcze czuje straszne kłucie w dole ..
Mam nadzieje ze sie dzis w koncu rozkreci bo mamy z M rocznice i fajny by byl taki prezencik
a puki co upiekłam ciasto z panacota :D

Mala.di już mnie biorą na patologię. Ale czy będą indukować, czy czekać nie wiem. Może chcą mieć mnie już pod kontrolą. Chyba w sumie też będę spokojniejsza. Po poprzedniej ciąży straconej, ponoć nie powinno się czekać dłużej niż tydzień po terminie bez stałej kontroli. Ale co tam zadecydują, kiedy indukcja, czy w ogóle to już nie wiem tego teraz. Równie dobrze może się samo zacząć np. jutro. Więc ja i tak niczego nie planuję.
Ale stresa mam ogromnego. Już widzę swoją nockę z soboty na niedzielę!

reklama
Do góry