Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skąd ja to znam, jakbym sama siebie słyszała.Czy Wy też macie takie codzienne dylematy- CO MAM ZROBIC NA OBIAD???. Ja nie mam pomysłu! już mnie to denerwuje... Pytam się tych moich chłopów na co mają ochotę, odpowiadają wszystko jedno. Zrobie "wszystko jedno" to kręcą nosami... Zacznę strajkować i niech se sami gotują!

) Układam w rozstępie z 4-6 udek, potem obrane i pokrojone w talarki ziemniaki, ząbki czosnku tylko nie obrane (uwielbiam taki pieczony czosnek więc daję dużo, nie obieram bo by się strasznie wysuszyły), cebulkę pokrojoną na ćwiartki lub ósemki, papryka w ósemki. Wszystko posypujemy przyprawami i tymiankiem obficie i polewamy odrobiną oliwy. Do piekarnika na 1-1,5 godz. Nie ma wiele roboty, a na świeżo jest pyszne, moje dzieci bardzo lubią, a tymianek daje taki piękny zapach i smak, ach... już bym zjadła 
, ale się upiekły, najwyżej przetrzymasz w piekarniku troszkę dłużej. Polecam
dlatego ja zanim kompa włączę, 

otwórzmy taki wątek, super pomysłja mam przepis na takie przepyszne kotleciki, jedyne w swoim rodzaju
![]()