reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

A ja właściwie nie bardzo mam komu powiedzieć. Mamie i siostrze powiedziałam... bez sensu chyba, bo jedyne co słyszę to, że powinnam usunąć... masakra jakaś. Ciężka sytuacja generalnie, w pracy na razie nie mogę powiedzieć. Ogólnie nieciekawie. I dołek to mam cały czas.

reklama
Dreamgirl, nawet o tym nie myśl... Choć pewnie nie myślisz. Strasznie to przykre, że najbliżsi ludzie mówią takie rzeczy...

Ale Wam zazdroszczę tych "starych" ciąż ;) Na grudniówkach byłam na początku stawki (Franek jest z 6.12.), a teraz już widzę, jak się będziecie rozpakowywać w sierpniu, a ja będę siedzieć z wielkim brzuchem i Wam zazdrościć :p
Poza tym chciałabym już usłyszeć serduszko... I pozbyć się tego głupiego krwiaka, który mi burzy całą radość w ciąży...

Ainhoa, będziemy się wspierać w bólu puchnących nóg i odpadającego spojenia łonowego :p

Chociaż ja się pocieszam, że Frulik urodził się tydzień przed czasem, więc może teraz też rozwiązanie przyjdzie w połowie sierpnia. Byle nie przed 38 tygodniem :)

Zawsze myślałam, że rodzenie w lecie jest oszczędniejsze, ale jak sobie pomyślę, że będzie tak gorąco, a będe miała taki wielgaśny brzuch hehe

To i ja mogę się pochwalić, jestem po pierwszej wizycie u mojego lekarza. Wszystko jest ok i nawet widziałam serduszko :-) Termin wychodzi mi na 5/6 sierpnia.

reklama
Do góry