reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
temp miałam 39 i od rana rosła. Cycki to nie są. Lekarz mowi że w domu bym sobie nie poradziła bo gorączka rośnie. Problemem jest infekcja na dole. Zrobili mi badania i wszystko rano będzie jasne. Póki co zaczyna mną telepac idę spac mam nadzieję że przeżyje tą noc i ola nie da popisu.
Ojoj, kakakarolina, mam nadzieję, że przeżyjesz spokojnie tę noc a rano już będzie lepiej i okaże się, że to jednak coś bzdurnego było.
Nie mogę czytać o tym, że Wasze pociechy śpią po 4-5 godzin i spokojnie dają się wykąpać, poprzebierać... jeszcze pomasować pewnie...
Strzelam focha i idę spać, Tymek śpi od półtorej godziny, może dociągnie jeszcze godzinkę - dla mnie to ogromna ilość snu. Zeszłej nocy pospać nie dał :-(.
milionka, nie przesadzaj, kończ już
.
Dobrej i spokojnej nocy mamusiom oraz dobrej i niespokojnej tym, co już by chciały rodzić
.
Edit: Phi, no to pociągnął... ale 15 minut. Boszesz ty mój... Kiedy to dziecię zacznie normalnie spać...
Nie mogę czytać o tym, że Wasze pociechy śpią po 4-5 godzin i spokojnie dają się wykąpać, poprzebierać... jeszcze pomasować pewnie...
Strzelam focha i idę spać, Tymek śpi od półtorej godziny, może dociągnie jeszcze godzinkę - dla mnie to ogromna ilość snu. Zeszłej nocy pospać nie dał :-(.milionka, nie przesadzaj, kończ już
.Dobrej i spokojnej nocy mamusiom oraz dobrej i niespokojnej tym, co już by chciały rodzić
.Edit: Phi, no to pociągnął... ale 15 minut. Boszesz ty mój... Kiedy to dziecię zacznie normalnie spać...
Ostatnia edycja:
kakakarolina, i jak noc?
dzag, no i jak się Tymek spisywał w nocy? moja ssała o 23,2,5 ale nie jest tak kolorowo
Jak mam chociaż chwilę to się muszę uczyć, a i tak czarno widzę te kolokwia za 10 dni. Ja wezmę Twojego Tymka, a Ty się za mnie naucz
dzag, no i jak się Tymek spisywał w nocy? moja ssała o 23,2,5 ale nie jest tak kolorowo
Jak mam chociaż chwilę to się muszę uczyć, a i tak czarno widzę te kolokwia za 10 dni. Ja wezmę Twojego Tymka, a Ty się za mnie naucz
Kakarolina co z Tobą?
Dzag jesli to Cię pocieszy to mój Maciej też nie przesypia 4-5 godzin. W nocy budzi się co dwie godziny, tylko pierwsze runda ma około 3 godzin. Ale mnie się wydaje, że pić mu się też chce, bo wypije z piersi przez 5 minut i pada. Dzisiaj jadł o 12, 2, 5, a po 6 wstał, bo go brzuszek męczył i mielismy stękającą noc. TO znaczy ja miałam, bo mój M na noc w pracy i zaraz wróci i pójdzie spać i jeszcze będzie zdziwiony co ja taka zmęczona jestem
Już nie wiem co mogę jeść a czego nie, bo niby nic takiego nie zjadłam, a brzuch go bolał całą noc. Czy mięso gotowane z udka kurczaka może zaszkodzić dziecku? Kurcze znowu się skończy na sucharach i wodzie mineralnej albo sztucznym mleku.
A ogólnie to jakiś dół mnie dopadł. Jeszcze mi zostało kilka kilo do zrzucenia, portki żadne mi na tyłek nie wchodzą, a sąsiadka mnie wczoraj uraczyła powitaniem, ale na zmęcozną wyglądasz. Nic na poniedziałek umówiłam się do fryzjera, może pomoże. Ja to by, nawet chętnie do pracy na jakieś dwie godzinki dziennie poszła teraz, ale chyba najbardziej wykańcza mnie mój starszy, którego podstawowy zestaw to teraz: bez sensu, nie chcę itp/ O, niech już się szkoła zacznie;-)
Dzag jesli to Cię pocieszy to mój Maciej też nie przesypia 4-5 godzin. W nocy budzi się co dwie godziny, tylko pierwsze runda ma około 3 godzin. Ale mnie się wydaje, że pić mu się też chce, bo wypije z piersi przez 5 minut i pada. Dzisiaj jadł o 12, 2, 5, a po 6 wstał, bo go brzuszek męczył i mielismy stękającą noc. TO znaczy ja miałam, bo mój M na noc w pracy i zaraz wróci i pójdzie spać i jeszcze będzie zdziwiony co ja taka zmęczona jestem
Już nie wiem co mogę jeść a czego nie, bo niby nic takiego nie zjadłam, a brzuch go bolał całą noc. Czy mięso gotowane z udka kurczaka może zaszkodzić dziecku? Kurcze znowu się skończy na sucharach i wodzie mineralnej albo sztucznym mleku.A ogólnie to jakiś dół mnie dopadł. Jeszcze mi zostało kilka kilo do zrzucenia, portki żadne mi na tyłek nie wchodzą, a sąsiadka mnie wczoraj uraczyła powitaniem, ale na zmęcozną wyglądasz. Nic na poniedziałek umówiłam się do fryzjera, może pomoże. Ja to by, nawet chętnie do pracy na jakieś dwie godzinki dziennie poszła teraz, ale chyba najbardziej wykańcza mnie mój starszy, którego podstawowy zestaw to teraz: bez sensu, nie chcę itp/ O, niech już się szkoła zacznie;-)
Olga RaQ
kakakarolina - trzymam kciuki!!
domi, każdy ma czasami zły dzień przytulam, fryzjer to dobry pomysł ja też się chce wybrać. Co do jedzenia to nie wiem jak to jest. Ale wiesz, że jest teoria, że dieta matki nie ma żadnego wpływu na dziecko, tylko jedno ma mniej, a drugie bardziej rozwinięty układ pokarmowy. Ja się po części z tym zgadzam, ale i tak nie jem niektórych rzeczy w pierwszym m- c, głównie owoców i warzyw. Jednemu trafia się dziecko mniej płaczące ale ma problemy z brzuszkiem, innemu na odwrót itd. Ale na pewno kurczaka mu nie zaszkodził. Ja dziś robię łososia w ziołach zapiekanego z mozarellą z marchewką karmelizowaną i mam jeszcze dyniową ze wczoraj i widzisz we wszystkim jest coś zakazane: łosoś niby nie bo M alergik, mozarella niby ok ale dziś jadłam już dużo nabiału, a jak dodam suszone pomidory to już w ogóle nie ok., marchewka na maśle smażona, w dyniowej pełno pieprzu i kostka eko ma suszoną cebulę, a jednak nic jej nie jest.
W ogóle dla mnie się dziś dzień dobrze zaczął, po dniu marudzenia moja Uleńka jest taka jak wcześnie, zjadłyśmy potem leżała koło mamy pół h i patrzyła jak się uczę. Potem hops na brzuszek, mama pomiziała po karku i odpłynęła, obok śpi jej gruby pies:-), a ja zabrałam się do nauki.
Proszę o kciuki bo dziś mamy wizytę u kardiologa dziecięcego, boję się trochę:-(
W ogóle dla mnie się dziś dzień dobrze zaczął, po dniu marudzenia moja Uleńka jest taka jak wcześnie, zjadłyśmy potem leżała koło mamy pół h i patrzyła jak się uczę. Potem hops na brzuszek, mama pomiziała po karku i odpłynęła, obok śpi jej gruby pies:-), a ja zabrałam się do nauki.
Proszę o kciuki bo dziś mamy wizytę u kardiologa dziecięcego, boję się trochę:-(
u mnie kolejna spokojna noc, cycowałam o 12,3, 6, 9, teraz na karmiłam jednym, a z drugiego odciągnęłam jeszcze 100ml, bo idę na zdjęcie szwów, a może do 12 mi zejść, a mama swojego nie da
cały czas się zastanawiam czy dobrze karmię, ale Młoda spokojna, kupy jak ta lala, sama na żarcie się drze, to chyba wszystko ok :-)
Karolina daj znać jak tam
Asia spokojnie dasz radę nauczyć się :-)
kurcze boję zdejmowania się tych szwów, aż 10 mam tzw. "płotków"

cały czas się zastanawiam czy dobrze karmię, ale Młoda spokojna, kupy jak ta lala, sama na żarcie się drze, to chyba wszystko ok :-)Karolina daj znać jak tam

Asia spokojnie dasz radę nauczyć się :-)
kurcze boję zdejmowania się tych szwów, aż 10 mam tzw. "płotków"

Asia wierzę w Ciebie, dasz radę się nauczyc. Ja jak pierwszy był maleńki robiłam podyplomówkę (4-letnią) i poszło. U Ciebie też pójdzie. Fryzjer już umóiwony, chłopaki zostaną z tatusiem. Nwjyżej butla pójdzie w ruch;-)Masz rację, ja nie mam co narzekac, bo mój Maciej mało płacze - jedynie gdy mama zwleka z podaniem stołówki, ale to nie jest taki ryk jak był przy starszym. Teraz przez sen zapłakał, ale tak rzewnie - nie z bólu, tylko tak jakby z tęsknoty i podeszłam pogładziłam pojawił się usmiech i śpi
Irisson pójdzie szybko. No przecież do końca życia nie będziesz chodzić ze szwami;-)
Irisson pójdzie szybko. No przecież do końca życia nie będziesz chodzić ze szwami;-)
reklama
Summerbaby
cześć dziewczyny! byłyśmy od wczopraj bez pradu - uroki domu na wsi;-)
kakakarolina, co u Ciebie? mam nadzieję, że już Cie wypisuja do domu, trzymam kciuki!i
domi78, mam podobne odczucia dzisiaj w zwiazku z wgladem.... zostalo mi 5 kg i widze je w biodrach i d..e, fryzjer by sie przydal, nie mowiac o pedicure :-(
przepraszam za brak polskich znakow - lewa reka jest okupowana prze mlodego, je od rana
z dwoma polgodzinnymi przerwami. Szukam jakiegos anatomicznego smoczka bo wykorkuje.
kakakarolina, co u Ciebie? mam nadzieję, że już Cie wypisuja do domu, trzymam kciuki!i
domi78, mam podobne odczucia dzisiaj w zwiazku z wgladem.... zostalo mi 5 kg i widze je w biodrach i d..e, fryzjer by sie przydal, nie mowiac o pedicure :-(
przepraszam za brak polskich znakow - lewa reka jest okupowana prze mlodego, je od rana
z dwoma polgodzinnymi przerwami. Szukam jakiegos anatomicznego smoczka bo wykorkuje.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 7
- Wyświetleń
- 1 tys
- Odpowiedzi
- 24
- Wyświetleń
- 3 tys
Podziel się: