Cześć dziewczyny, ale dziś pogoda, pochmurno i wciąż pada i pada. U nas dzisiaj tylko 13 stopni
MieMie współczuje zastoju pokarmu. nie miałam, więc nie wiem co to za ból, ale jak czytam jak to opisujecie to nieciekawie to wygląda. Oby szybko przeszło.
Mala.di mi sąsiadka pielęgniarka wspominała o tych czopkach.. my ostatecznie ich nie kupiliśmy, ale dobrze wiedzieć na przyszłość, jeszcze mogą się przydać ponoć przy ząbkowaniu.
Gorgusia my stosowaliśmy sab simplex, mają największą ilość simetikonu, który pomaga na te kolki. U nas akurat się nie sprawdził, choć łagodził kolki. Niewiele mniejszą ilość składnika ma polski odpowiednik
Bobotic.
Agnieszka cieplą pieluszkę można też zrobić prasując ją żelazkiem - sprawdzone, polecam :-)
Milionka jak tam u was, jak się trzymacie? Łączę się w bólu, sama niedawno byłam z małym w szpitalu i wiem jakie to przerąbane

Jak mały się czuje, ile jeszcze zostajecie?
A mój synuś od paru dni ma etap mama! Ciągle muszę być blisko, jak się obudzi i zorientuje, że mnie nie ma w tym samym pomieszczeniu to jest straszna histeria i muszę go utulić żeby się uspokoił. Jak mnie akurat nie ma to nie da się go uspokoić i wrzeszczy jak opętany

Ciekawe jak długo to jeszcze potrwa, bo ciężko nawet do sklepu na zakupy wyskoczyć

Wasze dzieci też tak mają?
Poza tym synuś z dnia na dzień robi się taki coraz bardziej.. dorosły

Zaczyna się wszystkim interesować, grzechotkami, misiami, karuzelka go zachwyca :-) Coraz częściej też się zaśmiewa "pełną gębą";-) i coś tam delikatnie zaczyna gaworzyć. Ale fajny etap się zaczyna :-)
Miłego popołudnia :-)