reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Aia, kochana, trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle jak to brzmi. Niech Fasolka bezpiecznie sobie rośnie i rozwija się, słuchaj lekarzy i głowa do góry. MUSI być wszystko dobrze.

Aia najważniejsze że wykryte! Musisz teraz być dzielna i przyjmować antybiotyk albo co Ci dadzą. Znam dziecko, którego matka też miała tokso złapane podczas ciąży i jest wszystko ok! U Was też będzie ok!

Aia trzymaj sie dzielnie!!!!:Musi byc dobrze!!!!! Pamietam ze byla jakas sierpniowka ktora tez miala tokso w ciazy i chyba wszystko bylo w porzadku. Dobrze ze szybko wykryte. Trzymam mocno kciuki za Was!!!!!

Aia będzie dobrze, moja siostra z Blanką miała toxo też, jeden idiota jej sugerował od razu przerwanie ciąży, tak ją nastraszył, zmieniła gina i jest nasze małe cudo Laura&Blanka.jpg tutaj z Lulką, a już nie wspomnę jakie Lulka miała rokowania :sorry:

u nas dzisiaj mamy wychodne, baby idą do mojej mamy, a my na restart, uwierzycie, że minął mi pierwszy miesiąc pracy? okazało się, że nie chcący wyrobiłam 200h :sorry2:

Załączniki

• Laura&Blanka.jpg
    Laura&Blanka.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Aia trzymaj się dzielnie. Tak jak piszą dziewczyny, to nie jest wyrok. Po to jest badanie tak wcześnie, żeby działać. Amniopunkcja do przeżycia (miałam). Koleżanka też miała i nie miała żadnych powikłań. Nie martw się na zapas. Tulę.

Do góry