reklama

Sierpień 2013

Aga, ale ten czas leci.. zaraz połowa za Tobą [emoji6] po badaniach koniecznie się pochwal !
Taka j., tak to jest w państwowej pracy.. płaca marna, obowiązków dużo i jedyny plus to właśnie to, że potem jest do czego wracać i można korzystać z l4 na dzieci no i wolne weekend !

reklama
Basia niestety zanim moje dzieci dorosną, że już tak może nie będą chorować to ja już będę na tyle wiekowa, że sobie innej pracy nie znajdę :) A Ty masz jakieś plany odnośnie pracy?

Basia ja już generalnie mogłabym powoli oglądać się za inną pracą bo liczę, że za jakieś 2-3 lata już mniej tego chorowania będzie ale też mi idzie jak Tobie z magisterką, chyba jest tak, że jednak jak coś masz i żyjesz i jest ok to odwlekasz :) A na co chciałaś iść na tą magisterkę?

Ja pracuje w Przedszkolu ale w sekretariacie, a papiery to nie to o czym marzyłam.. nigdy nie chciałam pracy z papierami ale jak widać życie pisze nam inny scenariusz..
Nauczycielka, która za 5 lat odchodzi na emeryturę cały czas sie śmieje, ze trzyma dla mnie miejsce.. czas pokaże, moze uda mi sie do tego czasu [emoji3]

Basia trzymam kciuki za spełnienie swoich marzeń [emoji1] ja czekam w kolejce fo lekarki na kontrolna wizytę. Tymcio dzisiaj poszedl do przedszkola bo cały tydzień siedział w domu. Dlej kaszle trochę mokro ale latka mówi ze może juz iść . Ominęły go niestety zdjęcia do kalendarza buuu ale w środę na pasowanie na przedszkola.Basia jak się udała wycieczka?

Basia to może jednak się skusisz :-) To chyba też lepiej płatna praca by była?

Aga pasowanie ważniejsze, kalendarz sama możesz sobie zrobić a pew nie jeszcze będą zdjęcia w przedszkolu. Mojego ominie teatrzyk od kuchni i branie udziału w przedstawieniu bo moja matka wczoraj dala Jakubowi 3 lody! No i dzisiaj lecę popoludniu do lekarza bo juz kaszle mocno.

reklama
Taka j masz rację kalendarz robie co roku dla wszystkich hahah na prezent a pasowanie to ważne wydarzenie. Wpolczuje jeju lody teraz tak łatwo o infekcje. Trzymam kciuki aby to był fałszywy alarm.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry