reklama

Sierpień 2013

reklama
kasiarj, my teraz gorzej niż dzieci... też w życiu tak nie miałam...:-) A nie jadłaś przypadkiem ostatnio winogron albo truskawek? Bo mnie to chyba po którymś z nich tak chwyciło.... Witaj madzialenak, ​gratuluję:-)

Zaczarowana nie jadłam nic dziwnego czy sztucznego chociaż ma zachcianki i czasem jem:) teraz już się nie martwię, że to cholestaza bo w sumie to też byłby dziwny zbieg okoliczności z tymi nowymi spodniami;) dłonie oczywiście tez mnie już swędzą ale w sumie drapałam się po tych cholernych spodniach:wściekła/y:

hej ho :-)

siedzę i oglądam z Marcelinkiem Carsy, za chwile pewno będzie mnie do zabawy wyciągał ;-)
kurcze, a ja znowu dzisiaj pączka wciągnęłam, wstyd :zawstydzona/y:

Obiecałam fotkę siebie w malinowej sukience:-D:

DSCN4034.jpg

i teraz idę nadrabiać...:-)

edit.
Agata, zdrówka życzę!
yes2.gif

Kasiarj ja tez od razu pomyślałam o cholestazie...no ale sma nie miałam, więc nie wiem dokładnie jak przebiega...

Madzialenak witaj i gratuluję synka!
biggrin.gif
...widzę, że walczyliscie o niego...super, że się udało! Spokojnej ciązy zyczę
yes2.gif

Załączniki

• DSCN4034.jpg
    DSCN4034.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
kasiarj - mnie tez nie raz zdarzało się, że nogi strasznie swędziały od dzinsów, nawet wypranych i noszonych nie jeden raz. Najczęściej właśnie zimą.. teraz mam to samo. Od kilku dni strasznie swędzą mnie uda i lewe przedramię.. ale to skóra na pewno wysuszona przez te kaloryfery. Ja używam zwykłej oliwki na mokrą skórę i to pomaga :)

loleczka super zdjęcie:-)i brzunio jak fajnie rośnie.. ja robię zdjęcia co 2 tygodnie, więc jak zrobię we wtorek, to też wkleję, a wtedy zobaczysz,że ja też mam wielki hihi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry