reklama

Sierpień 2013

Świerzb by tak szybko nie zaatakował, a poza tym pojawiają się najpierw malutkie czerwone plamki w ciepłych miejscach (między palcami, pod kolanami i w zgięciach łokci), spokojnie, to brzmi jak uczulenie. Zbyt szybka reakcja jak na cokolwiek innego.

reklama
AgataK...ja wlasnie dzis rozmawialam z kolezanka tez w ciazy na temat seksu...u mnie to jest tak, ze ja latam za mezem a on sie boi i ucieka:-D;-) mowi, ze nie chce dzidziusia uszkodzic...
z jednej strony go rozumiem, ale z drugiej strony odkad zaczal mi sie II trymestr jakos u mnie libido szaleje...

cwietka...wow:szok: jakie ty rarytasy robisz...moja pomidorowka dzis blado wyszla przy tobie...ja jakos nie mam weny do obiadow, chetnie bym pojadla fajnych i takich innych rzeczy, ale jakos nie potrafie sie do tego zabrac...

Maghdalena...jejku jak dobrze czytac takie rzeczy o deficytach ciazowych...mnie sie tez wydaje, ze mam jakies zacofanie w psychice;-) czasami zapominam co mam powiedziec, myle wyrazy i w ogole czasem nie moge nawet sie skoncentrowac. a teraz ida mi egzaminy, a tak ciezko mi sie uczy, ze nie wiem czy zdam;-):-)

kasiarj...mozesz miec uczulenie na barwnik w tych spodniach. lepiej uprac w jakims lekkim proszku, albo w plynie i powinno byc lepiej...co do twoich dolegliwosci to nie wiem co poradzic, ale ja pewnie poszlabym do jakiegos lekarza.

kasiarj ja mam od kilku dni to samo, już na szczęście przechodzi, ale też naczytałam się o tej cholestazie i dzwoniłam do ginki, ale ona mówi że przy cholestazie, swędzą dłonie i stopy, dopiero po jakimś czasie reszta ciała, może ale nie musi swędzieć, u mnie kazała brać wapno, nawilżać skórę bo to może być przesuszanie skóry i obserwować... Jeżeli nie przechodzi i ść do lekarza. Ja odstawiłam szampony i płyny do ciała i kupiłam mydło glicerynowe, oraz włosy myję w rumianku, obserwuję też co jem żeby ewentualnie odstawić... Dzisiaj jest lepiej, ale psycha ma faktycznie znaczenie, mnie w pół godziny wszystko swędziało....

Dzięki, że mnie pocieszyłyście. Jest chwilowo lepiej. Tak jak mówię jeśli to wróci to dzwonię do lekarza. Na razie zrobię tak jak ty Zaczarowana biały jeleń mam a jutro zaopatrzę się w oilatum:) Mam od jakiegoś czasu suchą skórę ale dziś to był taki napad, że w życiu nie przeżyłam czegoś takiego! Cze któraś z was się spotkała z taką reakcją na jakiś barwnik czy inne coś w ciuchach? Podobno tak może być dlatego dzieciom zawsze piorę przed założeniem ale mnie nigdy to nie spotkało:-(

Kasia, jak czytam Twojego ostatniego posta, to mnie nogi i plecy swędzą :) taka oto siła psychiki i sugestii i empatii :)
nie zdarzyło mi się coś takiego, ale mojej koleżance tak, dlatego od razu zapytałam czy prałaś... Nawilżaj się, natłuszczaj, smaruj, myj delikatnymi mydełkami i przejdzie na pewno!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry