Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ależ proszę, Agatko))
Ciążowy deficyt mózgowy jest straszny... Chciałam zrobić sobie listę zakupów (4 rzeczy!). Zapisałam 2 i w tym czasie zapomniałam jakie były 2 pozostałe![]()
![]()
![]()
;-)
Jestem teraz podekscytowana, bo wybrali papieża i czekam przed TV. Nie jestem jakoś wyjątkowo religijna chyba (jakoś mam problemy z chodzeniem do kościoła, choć jak już pójdę, to lubię tam być), ale jakoś mnie takie wydarzenia zawsze ekscytują.

dalej tak swędzi czy coś przechodzi? mnie ostatnio non stop lewa łydka swędzi, ale tylko w jednym miejscu..
w pon jechałam do gina i byłam przekonana, że tel mam w torebce bo miałam tam pozapisywane jakieś nazwy antybiotyków na tego mojego paciorkowca i co się okazało? telefon został w domu i nie miał mi kto przeczytać tych nazw.. mój mózg to teraz straszny kalafioooor :-)dziewczyny możliwe by juz mi leciała siara z cyca?? fuuu
![]()
może od 20 tyg leciećAgataK, to znak! Papież Franciszek!)))) co szanowny małżonek na to? Hihihi
)))