reklama

Sierpień 2013

kasiarj - spokojnie, ja bym na Twoim miejscu je po prostu wyprała i zadbała o lepsze nawilżenie skory. Ja takie incydenty ze swędząca skora miałam tez przed ciąża i do tej pory nie wiem dlaczego tak było :)

reklama
kasiaajr, to pewnie jakiś skłądnik chemiczny ze spodni uczulał, latem kupiłam jeansy tak mi się spodobały,że od razu w sklepie je założyłam (też jakaś sieciówka) myślałam,że dostanę szału, tak mnie nogi swędziały. Ja mogę wam polecić firmę branco mają bardzo dobrej jakości spodnie ciążowe.
Madzialenak witaj, wspaniale ,że wam się udało. Przeszliście trudną drogę, moja siostra urodziła 2 tyg temu córeczkę, udało im się przez inseminację za 3 podejściem, jednak były marne szanse bo jajowód ledwie drożny a drugi w ogóle nie drożny, no ale ma już swoje cudeńko.
M.Lena nie ma rejonizacji, gdzie pójdziesz powinni przyjąć na porodówkę, chyba że nie będą mieli miejsca.
Macie przejścia z teściowymi, nie wyobrażam sobie żeby moja z takim tekstem wystartowała,że się wprowadza. Mimo,że mieszkają 100 km to jak Maks się urodził,to przyjechali tylko na 2 godziny aby go zobaczyć, nie zawracali głowy.
Tyle napisałyście ,że ja się pogubiłam co z dalszych stron jest opisane. Na lipcówkach to my nawet połowy tego nie pisałyśmy
:-)

Madzialenak, witaj! Gratuluję, że się udało!!! Życzę zdrówka Tobie i synkowi!!

Ależ proszę, Agatko :)))

Ciążowy deficyt mózgowy jest straszny... Chciałam zrobić sobie listę zakupów (4 rzeczy!). Zapisałam 2 i w tym czasie zapomniałam jakie były 2 pozostałe :szok: :szok: :szok:

heh, skąd ja to znam;-) W pracy to jeszcze się potrafię skoncentrować, ale prywatnie masakra. Wczoraj wychodząc na usg miałam w ręce telefon i wrzuciłam go do torebki, po czym zaczęłam go szukać po całym domu i drzeć się na małża, że na pewno on mi go gdzieś przełożył złośliwie:dry:;-)

Kamu, bo tu same gaduły siedzą:-D

Dziś się urobiłam, bo jak o 14 skończyłam pracę, to zaczęłam dom ogarniać i zeszło mi do 18. Padam z nóg i leżę teraz.

Jestem teraz podekscytowana, bo wybrali papieża i czekam przed TV. Nie jestem jakoś wyjątkowo religijna chyba (jakoś mam problemy z chodzeniem do kościoła, choć jak już pójdę, to lubię tam być), ale jakoś mnie takie wydarzenia zawsze ekscytują.

haha ja tez przed tvn24 :-p:-p
nie było mnie kilka h bo mi zeszło z myciem psa i podjechaniem do weterynarza, a tu już tyle postów :-p
Madzielanak witaj :) kolejna dziewuszka po in vitro, baardzo gratuluję, że w końcu po walce się udało :-)

kasiarj haha aleś dorwała gatki :-p dalej tak swędzi czy coś przechodzi? mnie ostatnio non stop lewa łydka swędzi, ale tylko w jednym miejscu..

Agata z tym tel to też mam jazdy :-pw pon jechałam do gina i byłam przekonana, że tel mam w torebce bo miałam tam pozapisywane jakieś nazwy antybiotyków na tego mojego paciorkowca i co się okazało? telefon został w domu i nie miał mi kto przeczytać tych nazw.. mój mózg to teraz straszny kalafioooor :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry