AleksandraMaria
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Wstałam dzisiaj o szóstej bo miałam z mężem jechać na 'wycieczkę', ale mi się odechciało
, więc już poczytałam książkę i po zdrowym śniadanku wyruszam z kijkami. Muszę iść do sklepu po składniki na obiad, śniło mi się dzisiaj orientalne jedzonko: kurczak w sosie satay z nudlami, świeżą kolendrą i chili.
wg tego chińskiego horoskopu powinnam mieć chłopaka- zobaczymy:-)
fibi gratulacje!
kasiarj ja ostatnio miałam podobną sytuację, założyłam nową koszulkę i dosłownie po kilku minutach dostałam takiego ataku swędzenia, że nie wiedziałam co mam zrobić. Na szczęście byłam w domu więc ją ściągnęłam i wskoczyłam pod chłodny prysznic, pomogło trochę. Ja już nad swoją skórą średnio panuję, sucha jak cholera, szczególnie ręce i twarz i mogę używać tylko dwóch kremów bo jedynie te mnie nie uczulają, na uczulenie nie mogę brać wapna, bo... mam uczulenie na wapno
madzialenak witaj i gratulacje!
Miłego dnia!
Wstałam dzisiaj o szóstej bo miałam z mężem jechać na 'wycieczkę', ale mi się odechciało
, więc już poczytałam książkę i po zdrowym śniadanku wyruszam z kijkami. Muszę iść do sklepu po składniki na obiad, śniło mi się dzisiaj orientalne jedzonko: kurczak w sosie satay z nudlami, świeżą kolendrą i chili.wg tego chińskiego horoskopu powinnam mieć chłopaka- zobaczymy:-)
fibi gratulacje!
kasiarj ja ostatnio miałam podobną sytuację, założyłam nową koszulkę i dosłownie po kilku minutach dostałam takiego ataku swędzenia, że nie wiedziałam co mam zrobić. Na szczęście byłam w domu więc ją ściągnęłam i wskoczyłam pod chłodny prysznic, pomogło trochę. Ja już nad swoją skórą średnio panuję, sucha jak cholera, szczególnie ręce i twarz i mogę używać tylko dwóch kremów bo jedynie te mnie nie uczulają, na uczulenie nie mogę brać wapna, bo... mam uczulenie na wapno

madzialenak witaj i gratulacje!
Miłego dnia!
Zaopatrzyłam się w przekupniki typu cukierki i naklejki z motywem oceanicznym więc może się uda być Ciocia Kasia debeściak.