reklama

Sierpień 2013

Cześć Laseczki :))

Wczoraj popołudniu do Was nie zaglądnęłam bo korzystałam z taniej środy w Cinema City byliśmy na "Drogówce" i " Poradnik pozytywnego myślenia" Mąż chciał na Drogówkę ja na poradnik i w ramach kompromisu poszliśmy na dwa :)) Wróciliśmy przed północą i o wyborze nowego papieża dowiedziałam się dzisiaj jak czytałam wasze wczorajsze posty. Ale wstyd !!!!

Zaczarowana
- właśnie boję się, że M będzie miał służbę a ja zacznę rodzić :) U niego w jednostce jest tak, że jak już wejdzie na służbę to nie ma szans, żeby ktoś się z nim zamienił. Jedyna nadzieja, że zacznę rodzić np. z rana kiedy jeszcze nie będzie wchodzić na służbę. Mam nadzieje, że nie będę miała, aż takiego pecha :(

Kasiarj - miałam dosłownie takie same uczulenie jak Ty tylko z skarpetek, żeby było śmieszne po zakupieniu były wyprane. Pojechałam na IP bo nogi wyglądały strasznie!!!! Swędziały, piekły i były całe opuchnięte. I tam właśnie dowiedziałam się, że to uczulenie a kobiety w ciąży są dużo bardziej podatne na alergie. Piłam wapno, kąpałam się w Oilatum i smarowałam kremem Oilatum. Swędzenie przeszło po 3 dniach a z czerwonymi plamami nadaj walczę :( Byłam już u kilku dermatologów i cały czas słyszę taką samą diagnozę. Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej i dobrze, że szybciutko ściągnęłaś spodnie bo ja w skarpetkach chodziłam kilka godzin :(

Fibi - GRATULUJE CÓRECZKI !!!!!!!!!!

reklama
Cześć dziewczyny:-). Nie było mnie chwilkę i widzę, że znowu nam się grono powiększyło:-). Witamy serdecznie.
Zazdroszczę i gratuluję wszystkim, które widziały się już z siusiakiem lub brzoskwinką. Ja ciągle nie wiem. Miałam w pn USG ale takie szybkie i nagłe z powodu bólu okrutnego no i nie prosiłam nawet o szukanie co się tam kryje.
Pn to był w ogóle okrutny dzień, bo na dodatek dowiedziałam się, że właśnie zmarł mój ukochany dziadziuś:sad:, tak bardzo się cieszył z prawnuka. Bardzo mi smutno, że świat stracił tak wspaniałego człowieka, zawsze uśmiechniętego i życzliwego wszystkim. Dla każdego miał dobre słowo i nigdy nie narzekał. W lipcu skończyłby 90 lat. Zawsze będziemy o Nim pamiętać
[*]
Miałam nie pisać tutaj takich smutnych rzeczy, ale mam to ciągle w głowie i samo mi się napisało...

Jutro przyjeżdża do nas na tydzień kuzynka D to wniesie trochę radości i szaleństwa w tym tygodniu. Szalona dziewczyna:-D. Jeszcze nie wie, że będzie ciocią, pewnie oszaleje z radości:-D.
A ja czekam na panią architekt, bo planujemy rozbudowę budynku. Nie ucieszy się jak jej powiem, że ma być skończone przed sierpniem;-)

Miłego dnia laseczki!

loleczka pochwal się co za telewizor nabywasz..:-)
Telewizor taki LG Smart 47LM620S - Ceneo.pl :-D

Dziś dziewczyny mam "wielki dzień" ponieważ idę do moich dzieci do przedszkola opowiedzieć im o nurkowaniu. Proszę trzymać kciuki żebym się nie zawstydziła przed ponad 60 maluchami;-) Niby dziesiątki wykładów mam za sobą ale najmłodszy słuchacz to wymagający słuchacz wiadomo:-D Zaopatrzyłam się w przekupniki typu cukierki i naklejki z motywem oceanicznym więc może się uda być Ciocia Kasia debeściak.
Powodzenia! Ja nie mogłabym wykonywac pracy, gdzie niezbedne byłyby występy publiczne... strasznie sie wtedy denerwuję...;-)

Kupciusia, tak mi przykro z powodu twojej straty...:-( Moja babcia tez hjest w nienajlepszym stanie...w zasadzie każdego dnia moge otzrymać "ten" telefon... :-(

Cześć :)

Kasia - ja z miesiąc temu dostałam uczulenia po założeniu spodni z h&m, których nie wyprałam przed założeniem :/ Tylko u mnie uczulenie było tylko na brzuchu - tam gdzie jest ten materiałowy pas i szybko mi zeszło ale ja ogólnie nie jestem na nic uczulona i nie miewam takich problemów....

Fibi - gratuluję dziewczynki! Widzę, że przeczucia się sprawdziły :-)

AleksandraMaria - mój syn też ma uczulenie na wapno :-D

Ktr - zdrówka dla malucha!

Kupciusia - współczuję :(

Kupciusiu, serdeczne wyrazy współczucia. to strasznie smutne. nie ma takich słów, które by pocieszyły w takiej chwili... Ściskam Cię swrdecznie...

Uzależniłam się od Was i od foruma ;) poszłam na szoping do Promenady, nabrałam ochoty na cappucino (szok!) i teraz siedzę, piję największe jakie mieli w Coffee heaven i zamiast czytać kupioną dopiero książkę, to czytam Was :)

reklama
Hej laski :-)

Dziś rano miałam -10 st i lód na aucie był tak gruby ze nie miałam siły go oskrobać normalnie a jak już skończyłam to aż siły biegów nie miałam zmieniać takie zmęczone ręce :-( potem zaczął mi się brzuch napinać przez ten wysiłek :(

Wczoraj moja dzidzia tak mocno kopała ze aż przez bluzkę było widać ruchy :-D przesada! - to chyba najpiękniejsza część ciąży hihi
Ale mąż jeszcze nie poczuł ruchów..

I przyznam ze też jestem od Was uzależniona ! Moje Drogie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry