Madziula 27
Moderatorka
Cześć Laseczki
)
Wczoraj popołudniu do Was nie zaglądnęłam bo korzystałam z taniej środy w Cinema City byliśmy na "Drogówce" i " Poradnik pozytywnego myślenia" Mąż chciał na Drogówkę ja na poradnik i w ramach kompromisu poszliśmy na dwa
) Wróciliśmy przed północą i o wyborze nowego papieża dowiedziałam się dzisiaj jak czytałam wasze wczorajsze posty. Ale wstyd !!!!
Zaczarowana - właśnie boję się, że M będzie miał służbę a ja zacznę rodzić
U niego w jednostce jest tak, że jak już wejdzie na służbę to nie ma szans, żeby ktoś się z nim zamienił. Jedyna nadzieja, że zacznę rodzić np. z rana kiedy jeszcze nie będzie wchodzić na służbę. Mam nadzieje, że nie będę miała, aż takiego pecha
Kasiarj - miałam dosłownie takie same uczulenie jak Ty tylko z skarpetek, żeby było śmieszne po zakupieniu były wyprane. Pojechałam na IP bo nogi wyglądały strasznie!!!! Swędziały, piekły i były całe opuchnięte. I tam właśnie dowiedziałam się, że to uczulenie a kobiety w ciąży są dużo bardziej podatne na alergie. Piłam wapno, kąpałam się w Oilatum i smarowałam kremem Oilatum. Swędzenie przeszło po 3 dniach a z czerwonymi plamami nadaj walczę
Byłam już u kilku dermatologów i cały czas słyszę taką samą diagnozę. Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej i dobrze, że szybciutko ściągnęłaś spodnie bo ja w skarpetkach chodziłam kilka godzin
Fibi - GRATULUJE CÓRECZKI !!!!!!!!!!
Wczoraj popołudniu do Was nie zaglądnęłam bo korzystałam z taniej środy w Cinema City byliśmy na "Drogówce" i " Poradnik pozytywnego myślenia" Mąż chciał na Drogówkę ja na poradnik i w ramach kompromisu poszliśmy na dwa
Zaczarowana - właśnie boję się, że M będzie miał służbę a ja zacznę rodzić
Kasiarj - miałam dosłownie takie same uczulenie jak Ty tylko z skarpetek, żeby było śmieszne po zakupieniu były wyprane. Pojechałam na IP bo nogi wyglądały strasznie!!!! Swędziały, piekły i były całe opuchnięte. I tam właśnie dowiedziałam się, że to uczulenie a kobiety w ciąży są dużo bardziej podatne na alergie. Piłam wapno, kąpałam się w Oilatum i smarowałam kremem Oilatum. Swędzenie przeszło po 3 dniach a z czerwonymi plamami nadaj walczę
Fibi - GRATULUJE CÓRECZKI !!!!!!!!!!
, tak bardzo się cieszył z prawnuka. Bardzo mi smutno, że świat stracił tak wspaniałego człowieka, zawsze uśmiechniętego i życzliwego wszystkim. Dla każdego miał dobre słowo i nigdy nie narzekał. W lipcu skończyłby 90 lat. Zawsze będziemy o Nim pamiętać
. Jeszcze nie wie, że będzie ciocią, pewnie oszaleje z radości